Haberler

Fotoğrafın iki ustası Galeri Işık'ta buluşuyor

Güncelleme:

Feyziye Mektepleri Vakfı'na ait Galeri Işık, fotoğrafın iki ustası; Merih Akoğul ve İhya Bozkurt'un dünyanın iki ayrı coğrafyasından çektikleri fotoğrafları biraraya getirdi.

Akoğul'un ' Montreal'de Bir Mevsim' ve Bozkurt'un 'Bir Yalnız Ada: Küba' çalışmaları, 29 Ekim'e kadar FMV Galeri Işık'ta izlenebilir.

Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Merih Akoğul ve dünyanın çeşitli şehirlerinde sokak fotoğrafçılığı üzerine çalışmalar yapan İhya Bozkurt'un 2 kıta ve 7 şehirde çektikleri fotoğrafları, FMV Galeri Işık tek sergide buluşturdu.

FMV Galeri Işık, Merih Akoğul'un Kanada'nın Montreal şehrinde büyük bir özenle seçtiği konulara ve tanık olduğu anlara objektifini doğrultarak "Montreal'de Bir Mevsim" adını verdiği ve İhya Bozkurt'un da altı şehrine gittiği Küba'nın günlük yaşamından kesitleri çarpıcı karelere dönüştürdüğü çalışmalarını içeren "Bir Yalnız Ada: Küba" sergilerini tek bir sergide buluşturdu. Dünyanın iki ayrı coğrafyasında insanların günlük yaşamlarından kesitler altında sunan kareler FMV Galeri Işık'ta sanatseverlerle buluşacak.

Küba'nın coşkulu geleneksel yaşam ritmini oluşturan bireylerin yalnızlığına ve Montreal'in yaz ışıkları altındaki görüntüsüne şahit olunabilecek "Montreal'de Bir Mevsim" ve "Bir Yalnız Ada: Küba" sergisi, 4-29 Ekim tarihleri arasında Feyziye Mektepleri Vakfı Galeri Işık'ta izlenebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Feyziye Mektepleri Vakfı Merih Akoğul Montreal Küba Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title