Haberler

Fotoğraf) Olası Faciayı Otoparkçılar Önledi

Beyoğlu'nda çöken binanın enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Beyoğlu'nda çöken binanın enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, enkaz, kepçe ve dozerlerle kamyonlara yükleniyor. Çalışmaların geç saatlere kadar süreceği öğrenildi.

Diğer yandan binanın çökme sırasında çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı engelleyen otopark yöneticisi Ercan Akdoğan: "Arabamızı park ediyorduk. Baktık binadan sesler geliyor. Dumanlar çıkmaya başlamıştı. Hemen binayı ve içindekileri uyardık beş dakika içerisinde de bina çöktü. Beyoğlu'ndaki yorgun binalar. Biz farkına vardık. Tahliye ettik. Binada çatlaklar vardı. Bina sahipleri o çatlaklar ne diye bakmak istiyorlardı. Ben de geldiğinde uyardım. Bir an önce boşaltın dedim. Gerekli birimlere haber verdik"dedi. Otopark çalışanı Tevfik Yaşar ise "İki sularıydı. Vatandaşlara söyledik oradan uzaylaşın diye. İçeride olanlara bağırdık, çağırdık. Ocakbaşındakileri de dışarıya çağırdık. Ondan sonra aşağıya indik. Baktık toz duman" dedi.

fotoğraflı - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Belediyesi Ercan Akdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title