Haberler

Fotofest 2013'te de Dopdolu

Güncelleme:

Fotoğrafın ustaları ve akademisyenleri, Bursa Fotofest 2013 için Bursa Kent Konseyi'nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Türkiye'de ilk kez Bursa'da düzenlenen 'Uluslararası Fotoğraf Festivali (FotoFest)', 2013 yılında da Bursa'yı ve Bursalıları fotoğrafın en güzel kareleriyle buluşturacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK) ve BUFSAD işbirliğiyle bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan Türkiye'nin ilk uluslararası fotoğraf festivali FotoFest'in hazırlıkları başladı. Fotoğrafın ustaları ve akademisyenleri, BKK ofislerinde yapılan toplantıda bir araya geldi. Toplantıya, BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, BKK Yürütme Kurulu üyesi Dr. Ceyhun İrgil, BUFSAD Başkanı Nihat Küçük, BUFSAD eski başkanı Utku Kaynar, BUFSAD üyeleri Serpil Savaş, Murat Karaman ve Mehmet Dağ, Zaman Gazetesi Fotoğraf Editörü Selahattin Sevi, Sabah Gazetesi Fotoğraf Editörü Kutup Dalgakıran, Doğan Haber Ajansı Bursa Büro Şefi Fuat Kars, Fotoğraf Eğitim Vakfı'ndan Hasan Şenyüksel, Fotoğraf Bilimcisi Engin Özendes, Fotoğrafçı Denizhan Özer, Marmara Üniversitesi'nden Emre İkizler, Bahçeşehir Üniversitesi'nden Melih Zafer Arıcan, Uludağ Üniversitesi'nden Alper Birsel ve Güven Aktaş, Büyükşehir Belediyesi'nden Ayşe Hacıoğlu, BKK Fotoğraf Çalışma Grubu'ndan Meral Kuru ve Hüseyin Ceylan, BKK'den Yasemin Tatlı, Başak Saygı, Hatice Beytekin ve Murat Başlar katıldı.

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, FotoFest sayesinde Bursa'nın ulusal ve uluslararası alanda en iyi şekilde tanıtılmaya çalışıldığını söyledi. Bursa FotoFest'in çok ortaklı çalışma kültürü sayesinde başarıya ulaştığını söyleyen Keskin, 5 – 12 Ekim tarihleri arasında festivalin 3. ayağının yapılacağını vurguladı.

Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Dr. Ceyhun İrgil ise, Bursa FotoFest'in geleneksel hale gelmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. İrgil, "Fotofest, Bursa için büyük bir kazanım oldu. Uluslararası, ulusal ve yerel düzeyde birçok fotoğrafçıyı Bursa'da ağırladık ve ağırlamaya da devam edeceğiz. Aynı zamanda Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtımına destek sağlamış olacağız" dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, "Bu yıl FotoFest'in 3.'sunu düzenliyoruz. Fotofest, Bursa'nın uluslararası alanlarda sesinin duyurulması için önemli bir fırsat oldu. Bursa Kent Konseyi gönüllüleri Fotofest'in organizasyonu için yoğun bir şekilde çalışıyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Battal Keskin Ceyhun İrgil Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title