Haberler

Ceyhan Belediyesi'ne rüşvet operasyonu! Görevden alınan belediye başkanı dahil 21 kişi gözaltında

Güncelleme:

Adana'nın Ceyhan Belediyesi'nde rüşvet aldıkları öne sürülen, aralarında görevden alınan CHP'li belediye başkanı Kadir Aydar'ın da olduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Polis ekipleri, rüşvet aldıkları iddiasıyla hakkında gözaltı kararı verilen 23 kişiyi yakalamak için operasyon düzenledi. Belediye binası ve şüphelilerin adreslerinde arama yapan ekipler, eski başkan Kadir Aydar'ın da aralarında olduğu 21 kişiyi gözaltına aldı.

2 KİŞİ ARANIYOR

Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Ekipler, adresinde bulunamayan 2 zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), mart ayında adli sicil kaydındaki cezası nedeniyle Aydar'ın mazbatasının iptaline karar vermişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Aydar Ceyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (44)

Ankara:

A parti b parti değil,herkes yolunda...dünyanın hiç bir yerinde bir belediyenin başkanı olmak için milyonlarca lira harcayan yok Türkiye dışında...kim o parayı neden harcar...cevabı : misli misli almak için...tabi dürüstleride var nadirde olsa

21
0
yanıtYanıtla
zambak:

ankara çok doğru söylüyorsun.

yanıt3
yanıt1
İlletyus:

Hem tecavüz hem rüsvet hem görevi kötüyf kullanma birde bunlara devleti emanet etsen türkiye diye birşey kalmaz

12
6
yanıtYanıtla
Hinzir:

Sizde yok mu ??

yanıt0
yanıt1
Ccccce:

Sizi bizimi var salak hepsi aynı

yanıt0
yanıt1
Haksızlık:

BEN CEYHANIN VATANDAŞIYIM GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ,Ceyhan’a tarihinde görmemiş hizmeti verdi. Bu adam Ceyhan’ın en zengin iş adamı!!! Neye göre kime göre yorum yapıyorsunuz ? Partili ağızlarla konuşmayı bırakında bu işi gerçekten kim yapıyor kim yapmıyor onu görün. Yazık ... hak hukuk adalet diyorum .

7
7
yanıtYanıtla
Selim:

Sen yancicisin galiba

yanıt2
yanıt3
Şems:

Haklıysa da çıkar hırsızsa o da çıkar. O zaman adalet yerini bulur. Hırsızın sizini bizimi yok hepsinin Allah belasını versin.

yanıt5
yanıt0
Endless:

Burda siyaset yapılmıyor. Canı yananlar yazıyor. Sen haramilerin ya ortağının, ya da siyaset ahmağısın. 6 ay kapılarında bağış (!) indirimi için hergün beklettikleri birisi olarak yazıyoruz. Sen ne biliyorsun ki?

yanıt3
yanıt4
poyrazzzz:

bu zihniyet devleti eline geçirse çökertir

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title