Haberler

Filinta Mustafa'yı Artık Kimse Durduramayacak

Güncelleme:

Geçtiğimiz bölüm Filinta Mustafa ve Bıçak Ali'nin baba dedikleri, kendilerini büyüten ve adalet savaşçısı olmaları yolunda yetiştiren Kadı Gıyaseddin'in (Mehmet Özgür) ölümü yepyeni bir Filinta hikayesinin de başlangıcı olacak.

Bundan sonra kahramanımız Filinta Mustafa (Onur Tuna) ve birlikte yol aldığı arkadaşları, Osmanlı sınırlarına girmek isteyen ve gün geçtikçe çoğalan yabancı düşmanlarıyla sadece adaleti sağlamak için savaşmayacaklar. Adaletin vuku bulmadığı durumları, canları pahasına savaşarak, akılları, planları ve stratejileriyle birlikte çözecekler. Çünkü artık sadece Devlet-i Aliyye'nin selahiyetinin yanı sıra canları Kadı Gıyaseddin'in hesabının sorulması da işin içine girmiştir.

Dizinin bu haftaki 29. Bölümünde olacaklar:

Kadı Gıyaseddin ve eşi Ayşe'nin (Burcu Çoban) vurulması herkeste şok etkisi yaşatır. Filinta Mustafa büyük bir öfkeyle mel'unların peşine düşer. Tabibe Leyla ( Asena Tuğal ) tedavinin ardında Ayşe için takdiri Allah'a bırakmıştır.

Kenan Miloş -Yüce Efendi- (Suavi Eren) başına geleceklerden habersiz, Osmanlı'nın en önemli adamlarıyla uğraşmaya devam eder. Bunu yalnız yapmayacaktır. Miloş, Yüce Meclis'in müttefiki olarak hangi ülkeyi seçecektir?

Gıyaseddin ve Ayşe'nin kalleşçe vurulması ile çocukların kaçırılması olayına Filinta Mustafa'nın tepkisi çok sert olur. Filinta Mustafa kendisinden bir şeyler sakladığını düşündüğü Davut Paşa'yla (Mustafa Avkıran) karşı karşıya gelerek neler yaşayacaktır? Mustafa'nın hedef tahtasında artık neden Davut Paşa da vardır?

Kenan Miloş, baskından sonra arkalarında şahit bırakılmasına oldukça öfkelenmiştir. Suikastçi Farah'ın (Berrak Tüzünataç) bu işte parmağı var mıdır?

Filinta Mustafa ve Bıçak Ali, Üsküplü'yü (Alican Bayhan) bu bölümde bulacak mıdır?

Filinta Mustafa intikam alabilecek, hedefindeki isimlere ulaşabilecek midir?


Kenan Miloş, Boris'e ne görev verecektir ki , Yüce Meclis'teki bütün gözler ona çevrilecektir?


Bütün bu sorular ve devamı, 2 Ekim akşamı TRT 1'de 29. Bölümü yayınlanacak olan Osman Kaya'nın yönetmenliğini üstlendiği Filinta 'Bin Yılın Şafağında' dizisinde…


Başrollerini Onur Tuna , Berrak Tüzünataç, Serhat Tutumluer, Rıza Kocaoğlu, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Mustafa Avkıran , Suavi Eren, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Asena Tuğal, Mürşit Ağa Bağ, Yosi Mizrahi, Wilma Elles, Ercan Demirel, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ebubekir Öztürk, Ceyhun Ergin, Emre Canpolat, Alican Bayhan, Engin Yüksel, Selin Deveci, Sencer Serta Çakal, Uğur Yıldıran, Burcu Çoban, Yiğit Uçan, Mustafa Yıldıran, Gurur Çiçekoğlu, Batın Deniz Uçan, Şahin Karakuş, Özgür Onan, Yavuz Sepetçi, Duru Alkış, Bartuğ Bedirhan Yayla ve Muhammed Kerem Şahin'in paylaştığı, ayrıca dizinin ilk sezonunda 'Uzun Tüfek' rolünde konuk oyuncu olarak izlediğimiz ve bu bölümde de tekrar ekranda göreceğimiz Özcan Varaylı'nın yer alacağı, her bölümü sinema kalitesinde çekilen Es Film'in yapımcılığını üstlendiği Filinta 'Bin Yılın Şafağında' 29. Bölümüyle 2 Ekim Cuma akşamı ve her Cuma saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Özgür Asena Tuğal Cem Uçan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (3)

tahir yılmaz:

bu dizi türkiye ye fazla bence, millet alışmış popüler kültür dizilerini izlemeye çünkü

1
0
yanıtYanıtla
canan akyuz:

çok iyi gidiyor hikaye , Kadı Efendı nın olmesınden sonra dizi dahada heyecanlı hale gelecek kesinlikle bunun sinyalini son bölümde aldık zaten

1
0
yanıtYanıtla
sedat uğur:

bu sezonun tadı ayrı zaten inşallah uzun yıllar devam eder, her bölüm sinema filmi tadında

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title