Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Karabük'te vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini sürdürüyor.

Karabük'te vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini sürdürüyor.

Karabük Kent Meydanı'nda da toplanan binlerce vatandaş, ellerinde pankartlar ve Türk bayraklarıyla FETÖ darbe girişimine tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgilerini ifade eden vatandaşlar, FETÖ aleyhine sloganlar attı.

Bu arada nikah masasından kalkarak gelinlik ve damatlıkla alana gelen Merve ve Kadir Şahin çifti, ellerinde Türk bayraklarıyla vatandaşlara destek verdi.

Damat Şahin, burada yaptığı konuşmada, darbe girişime kalkan hainlerin karşısında olduklarını ifade ederek, bu vatan için birer polis, asker ve şehadet şerbetini içebilecek insanlar olduklarını söyledi.

Daha öncede hemen çocuk düşünmediklerini belirten Şahin, bu vatana feda edilecek canların lazım olduğunu gördükten sonra çocuk yapacaklarını kaydetti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar'da çiftin yanına giderek tebrik etti.

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu üyeleri de alanda vatandaşların yanında yer aldı.

Vatandaşların nöbeti devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kadir Şahin Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title