Haberler

Festivalin alkollü olması tepki çekince AK Partili belediye başkanı eleştirilere yanıt verdi: Özgür bir ülkede yaşıyoruz

Güncelleme:

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek müzik festivalinin alkollü yapılması tepkilere neden oldu. Bu eleştirilere yanıt veren AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Bizim kimsenin yaşam tarzına karışmaya hakkımız yok. Özgür bir ülkede yaşıyoruz. Sosyal toplumu rahatsız eden bir durum olmadığı sürece bir şey olmaz." dedi.

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde ilk kez geçen sene düzenlenen Kozlu Müzik Festivali'nde alkol alınması bazı kişiler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Bu sene de Manga, Emre Aydın, Pinhani, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Niyazi Koyuncu gibi birçok sanatçıyı hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanan festival yeniden gündeme geldi.

"ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ"

AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, alkol nedeniyle gelen eleştirilere yanıt verdi. Bektaş "Sosyal toplumu rahatsız eden bir durum olmadığı sürece bir şey olmaz. Adı geçen firmalar bu memlekette yüzlerce kişi çalıştırıyorlar. Sigortasını ve vergisini ödüyorlar. Bizim kimsenin yaşam tarzına karışmaya hakkınız yok. Özgür bir ülkede yaşıyoruz. Bunlar öküz altında buzağı arayan insanlardır.

"YOBAZLAR TEHLİKELİ İNSANLARDIR"

Geçen sene bu etkinliği yaptık ve bir sıkıntı olmadı. Bu muhabbetler tamamen siyasal, bu muhabbeti çıkaran insan belki de her akşam içiyordur. Laf olsun diye konuşuyorlar. Bu memlekette bazı kafalar var, sağın da yobazı var solun da yobazı var. Bunların ikisine de ne yaparsanız yapın beğendiremezsiniz. Yobazlar çok tehlikeli insanlardır" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zonguldak Kozlu Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (30)

Musa Kitapci:

Kötü örnek olmakta zarar dir başkan. Nasıl kimseye zarar verilmedikçe bu ne saçma bir düşünce tarzı böyle özgürlük olmaz olsun

252
492
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Ülkemizde ve tüm dünyada alkol bağımlılığının insan sağlığını ve toplum güvenliğini tehdit eden önemli sorunlardan biri olduğu onaylanmıştır. Alkol kullanımının suça yönelimi ve saldırgan davranışları tetiklediği de bilimsel olarak ispat edilmiş bir gerçektir.

356
233
yanıtYanıtla
Verullah Özdemir:

Zonguldak Kozlu gibi belediye başkanı gibi adam olsun, ölene kadar oylarımızı ona verelim..ilk defa bir akp li on numara bir adam görüyorum...

333
178
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Yazıklar olsun sana tam bir chp kafası alkol dinimizce haramdır ve özgürlükten bahsediyorsun

102
175
yanıtYanıtla
önder atsu:

Ben senin dinine inanmıyorum kardeş

yanıt66
yanıt59
Güray Dilli :

Sen içmezsin olur biter. İçene de karışma , devlet dünyanın vergisini kazanıyor ,yasaklatırsın olur biter

yanıt87
yanıt38
Alioz:

Nedense hak yemek, devletin halkin parasını çar çur etmekte haram mesela ama biz müslümanlar sadece içkiye kafayı takmisiz. Aynı tepkiyi farklı haramlarda da gostermelisin Nurullah

yanıt4
yanıt0
Mikail arman:

Adamın suratında Nur yok.Îslâm Dininden uzak olduğuda net şekilde belli oluyor.

48
156
yanıtYanıtla
Yusuf Saygın:

Ak parti üyesiyim.Alkol ağzıma sürmem.Allah'ın haram kıldığı,peygamberin içene,satana,taşıyana lanet ettiği içkiye karşı olanlara "yobaz" diyen bu adamı başkanlığa getirenlere ve bunu susturmayanlara yazıklar olsun.Ak partiyi böylesi uygunsuz insanlar bitirecek.

56
144
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Yusuf kardeşim, yüreğine sağlık.Düşüncelerine aynen katılıyorum. Alkolü savunan ve üç beş tane alkolik insanı mutlu etmek ve onlardan alkış almak için Yüce ALLAH'ın haram ettiği zararlı bir içeceği savunan adamı başkan yapanlara yazıklar olsun.

yanıt45
yanıt82
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title