Haberler

Festival Coşkusu Sertab'la Katlandı

Güncelleme:

BU yıl 474.'sü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Türk Pop Müziği'nin dev ismi Sertab Erener, Manisalılarla buluştu.

BU yıl 474.'sü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Türk Pop Müziği'nin dev ismi Sertab Erener, Manisalılarla buluştu. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla festival coşkusunu katlayan sanatçı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, eşi Şeyda Ergün ile birlikte izledi.

Türk Pop Müziği'nin dev ismi Sertab Erener, 474. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Manisalı hayranlarıyla buluştu. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konseri Vali Abdurrahman Savaş, eşi Hafize Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve binlerce Manisalı izledi. Yeni ve eski şarkılarıyla Manisalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan sanatçının seslendirdiği şarkılara hayranları da eşlik etti. Konserin ilerleyen dakikalarında sahneye çıkan Vali Abdurrahman Savaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, sanatçıya çiçek, plaket ve mesir macunu ürünlerinin bulunduğu sepet hediye etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser, Manisalıları adeta mest etti.

Miniklerden Ergün'e muhteşem sürpriz

Konser sonunda kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları geri çevirmeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocukların ilgi odağı haline geldi. Başkan Ergün ile fotoğraf çektiren miniklerden Ege Karayılan, Ergün'ün seçim şarkısını söyleyerek, muhteşem bir sürpriz yaptı. Cengiz Ergün şarkısını söyleyerek, Başkan Ergün'ü duygulandıran minik Ege, herkesin sevgisini kazandı. Daha sonra Başkan Ergün, Manisalıları selamlayarak, konser alanından ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdurrahman Savaş Sertab Erener Cengiz Ergün Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title