Haberler

Fenerbahçeliler Derneği'nden Örnek Olacak Kampanya

Güncelleme:

Sakarya Fenerbahçeliler Derneği, Türkiye'de diğer kulüp ve derneklere örnek olacak bir kampanyaya imza attı.

Sakarya Fenerbahçeliler Derneği'nden Diyarbakır'a uzanan yardım eli

Diyarbakır İlköğretim Okulu Öğrencileri'nin 5 ile 12 yaş arası çocuklar için Unicef aracılığıyla Fenerbahçe Kulübü'nden talep ettiği giyecek ve kırtasiye yardımına Sakarya Fenerbahçeliler Derneği'nden büyük destek geldi. Vagon Fabrikası, İsa Kundura Mağazaları, Aşkım Spor Ayakkabı, Sakarya SEDAŞ çalışanları ve Sakarya ÜNİFEB 1907'in destekleriyle giyecek ve kırtasiye yardımı toplayan Sakarya Fenerbahçeliler Derneği; giysi, ayakkabı, oyuncak ve kitaplardan oluşan yardım malzemelerini Kargo aracılığıyla Vali Ali Aydın Arslan Fen Lisesi'ne gönderdi.

Bostancıoğlu: "Dayanışma, paylaşma, kardeşlik, barış ve dürüstlük ilkesiyle"

SEDAŞ çalışanı bayanların da katılımıyla dernek binasında düzenlenen programda konuşan Sakarya Fenerbahçeliler Derneği Yönetim kurulu Başkanı M. Zeki Bostancıoğlu, " Diyarbakır'da bir ilköğretim okulu, kulübümüzden çeşitli ihtiyaçları için talepte bulunmasının ardından düzenlenen yardım kampanyası Sakarya'da başarı ile sonuçlanmıştır. Derneğimiz ile iyi ilişkilerde bulunan çeşitli kurumlarda çalışanlar ve esnaflar, yardımlarını derneğimizden esirgemediler.Toplanan giysiler, ayakkabılar,oyuncaklar ve kitaplar Diyarbakır Vali Ali Aydın Arslan Fen Lisesi'ne gönderildi. Dayanışmayı, paylaşmayı, kardeşliği, barışı, dürüstlüğü ve insanlığı kendine ilke edinmiş olan kulübümüz ve derneğimize gösterilen teveccühe teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aydın Arslan Diyarbakır Türkiye Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title