Haberler

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Aytöre: "Kimse Sevinmesin, Kimse de Heveslenmesin,...

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre, "Kimse sevinmesin ve heveslenmesin.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre, "Kimse sevinmesin ve heveslenmesin. Fenerbahçe şampiyon olacaktır" dedi.

Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Aytöre, şunları söyledi:

"Bugün yenildik, zaten sadece böyle yenilebilirdik. Biz futbolun ayak olduğunu biliyoruz, ama bu denli, bu şekilde bir ayak oyunu olduğunu bilmiyorduk. Stada gelirken taşlandık, futbolcularımız yabancı cisimlere maruz kaldı. Stada gelince, ağıza alınmayacak küfürlere maruz kaldılar. Sonuçta futbol hak etmediği bir şekilde gerildi, futbolcularımız başta olmak üzere. Bununla birlikte hakemler, layıkıyla görevini yapmıştır. Kendilerini kutluyorum. Galatasaraylı bazı futbolcular da layıkıyla görevini yapmıştır. Ama kimse sevinmesin ve heveslenmesin. Fenerbahçe şampiyon olacaktır. Özellikle Türkiye'nin en büyük camiası, en büyük kulübü olduğunu bugün yaptıklarıyla değil yapmadıkları da göstermiştir. Futbol için kötü bir gün olduğunu düşünüyorum. Çok iyi mi oynadık? Hayır. Bize yakışan mücadeleyi gösterdik mi? Hayır. Ama zaten biz bu şekilde yarışmayacaktık. Şampiyon olacağız, Fenerbahçe taraftarı bundan emin olsun."

os (os) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Deniz Tolga Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title