Haberler

Fatih Kıral Mobilya, İMOB 2013 Mobilya Fuarı'nda

Güncelleme:

CNR Expo Center'da gerçekleştirilecek olan İMOB İstanbul Mobilya Fuarı'na katılıyor.

Zarafet, saygınlık ve kalitesi ile 32 yılı geri bırakan Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon, 29 Ocak- 02 Şubat 2013 tarihleri arasında CNR Expo Center'da gerçekleştirilecek olan İMOB İstanbul Mobilya Fuarı'na katılıyor. Sektör için büyük önem taşıyan Mobilya Fuarı bu yıl da yoğun ilgi ve ziyaretçi hedefliyor. Farklı markaların aynı çatı altında bir araya gelmesini sağlayan Mobilya Fuarı kapsamında Fatih Kıral Mobilya yerli üretimde yeni cila ve mobilya koleksiyonlarının tanıtımını yapacak. 400 metre kare alanda yer alacak olan Fatih Kıral; Hall 2'de ziyaretçilerini bekliyor.

Fatih Kıral Mobilya bu yıl 9.kez gerçekleştirilecek olan İMOB Mobilya Fuarı'na yerli üretim koleksiyonu ile katılacak. Fuar ile görüşlerini belirten Fatih Kıral ''İMOB Mobilya Fuarı ile, Türkiye ve dünyanın her tarafından özel olarak seçilerek davet edilmiş profesyonel satın alma yetkilileri buluşma imkanı sağlanıyor. Buna ek olarak hem perakende müşterilerimizle bir araya geliyoruz hem de bayilik tekliflerini değerlendiriyoruz. Fatih Kıral Mobilya olarak bu fuara katılmak bizim için uygun bir karardır. Bu fuarla doğru zamanda ve mekanda mobilya endüstrisindeki önemli isimlerle tanışma ve farklı iş olanakları (yurtiçi ve yurtdışı) sağlamayı da planlıyoruz. Biz de sektör için bu önemli fuarda; Fatih Kıral Mobilya olarak bu yıl Hall 2'de yerimizi alacağız''dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Kıral İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title