Haberler

Ezber Bozan Başkana Onur Ödülü

Terörün bitmesi için bölücü terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan ile görüşülebileceğini söyleyerek ezber bozan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Ersin Güluçar'a Kent Konseyi Gençlik Meclisi onur...

Terörün bitmesi için bölücü terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan ile görüşülebileceğini söyleyerek ezber bozan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Ersin Güluçar'a Kent Konseyi Gençlik Meclisi onur ödülü verildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törende Adana Büyükşehir Beledeyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından internet üzerinden halk oylamasıyla belirlenen 2012'nin en başarılı kişilerine ödülleri törenle verildi.

Törende Gençlik Meclisi geçtiğimiz günlerde devletin bölücü terör örgütü PKK'nın İmralı'da ömür boyu hapis cezasıyla cezalandırılan lideri Abdullah Öcalan ile görüşmesine destek vererek, "30 yılı aşkın akan kanın durması için Öcalan ile görüşülmesinde bir sakınca yoktur. Terörün bitmesi için Öcalan ile görüşülebilir. Türkiye'de kanın durmasını istemeyenlerin vatandaşlığından şüphe ederim" diyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Ersin Güluçar'a onur ödülü verildi. Güluçar, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmasında kendisini ödüle layık gören Gençlik Meclisi'ne teşükkür ederek, "Umarız terör olayları biter. Ülkemizdeki gençlerde daha çağdaş bir ortamda hayatlarını sürdürür" dedi.

Törende daha sonra "Yılın Enleri" oylamasında "yılın radyocusu" dalında Abdullah Ay'a, "yılın radyosu" dalında Efsane Radyo'ya, "yılın gazetecisi" dalında Gökhan Atılan'a, "yılın gazetesi" dalında Ekspres Gazetesi sahibi Hakan Bülent Yardımcı'ya, sivil toplum kuruluşlarından Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'ne, iş adamı Ekrem İnaltekin'e, Akdeniz TV adına Evsen Medya Grup Başkanı Yüksel Evsen'e, "yılın sporcusu" olarak da Adana Demirspor futbolcusu Şener Özcan'a ödülleri verildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Yüksel Evsen Türkiye Politika Güncel Haberler

title