Haberler

Eyyübiye Meclis Üyelerinden Urfaspor'a Destek

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi meclis üyeleri, Şanlıurfaspor-Denizli maçına giderek takımlarına destek verdi.

Şanlıurfaspor'un Denizlispor ile oynadığı müsabaka için 15 kişilik kafileyle Denizli'ye giden Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri 90 dakika boyunca takımlarına destek verdi.

BEKAD tarafından düzenlenen eğitim seminerine katılan Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri, eğitim semineri arası fırsat bulup soluğu Denizlispor Şanlıurfaspor müsabakası için Denizli'de aldı. Aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük, Şanlıurfaspor Yöneticisi ve Belediye Meclis Üyesi Halil Kızılelma ile Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Akbaş, Hümeyit Bilbay, Mustafa Korkmaz, Bilal Tekatlı, Sinan Yavuz, Ahmet Sambur, Hamit Aksoy, Mehmet Ali Kaya, Mahmut Çadırcı, Yusuf Mert ile Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Ekinci'nin de aralarında bulunduğu kafile maçın başlamasına saatler kala Denizli'ye hareket etti.

Müsabaka öncesi açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Giray Küçük, Şanlıurfaspor'u hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını hem iç saha hem de dış sahada takımlarına destek vermek için çalıştıklarını belirtti. Küçük, "Bizler Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla takımımıza destek vermek için buraya geldik. Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci'nin verdiği destekler tüm kamuoyun tarafından biliniyor. Bizler de meclis üyesi arkadaşlarımızla bu desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Şanlıurfaspor yöneticisi ve Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi olan Halil Kızılelma da, meclis üyesi arkadaşlarının verdiği bu desteğe teşekkür ederek, "Eyyübiye Belediye Meclis Üyelerimizin bu davranışı takdire şayandır. Denizli'ye kadar takımlarına destek verdiler. Bu destekler sayesinde inşallah bu sezon arzuladığımız hedefe ulaşırız" diye konuştu.

90 dakika boyunca takımlarına destek veren Belediye Meclis Üyeleri, Şanlıurfaspor'un Denizlispor'a 1-0 yenilmesiyle birlikte büyük hayal kırıklığı yaşadı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mustafa Korkmaz Şanlıurfaspor Ahmet Akbaş Denizlispor Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title