Haberler

Kız kardeşini kaçıran kişinin evine yakmak isteyen ağabey, kendini yaktı

Güncelleme:

Adana'da kız kardeşini kaçıran kişinin evini yakmak isteyen bir kişi kendini ve iki arkadaşını yanlışlıkla ateşe verdi. Birbirlerini söndüren şüphelilerin vücudunda ise ciddi yanıklar oluştu.

Adana'da kız kardeşini kaçıran kişinin evine giden bir kişi arkadaşlarıyla birlikte evi ateşe vermek istedi. Benzini eve döken 3 kişi ise kendini yaktı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan 3 kişinin vücudunda ciddi hasarlar meydana geldi.

KARDEŞİNİ KAÇIRDI DİYE EVİ YAKTI

Edinilen bilgiye göre, olay 3 Kasım günü Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi 14120 Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Afşin, evlenmek istediği ancak ailesinin vermediği Esra K.'yi (18) kaçırdı. İki aile arasına bu nedenle husumet başladı. Kız kardeşinin kaçırılmasına sinirlenen Ferhat K., Hüseyin Afşin'in evlerini yakmaya karar verdi.

KENDİLERİNİ ATEŞE VERDİLER

Ağabey K., 15 yaşındaki kuzeni D.K. ve arkadaşı Seymuz S. ile (19) birlikte önce benzin aldı daha sonra da Afşin'lerin terk ettiği evlerinin yolunu tuttu. Müstakil evin kapısını kırarak içeri giren 3 zanlıdan D.K. ve Şeymuz S., benzini döke döke merdivenlerden yukarı çıkmaya başladı. O sırada alt katta bulunan Ferhat K. elinde bulunan çakmağı çakınca evle birlikte 3 kişi de bir anda alev aldı. Birbirini söndüren şüpheliler, 112 sağlık ekibini ve itfaiyeyi aradı.

AĞIR YANIKLAR OLUŞTU

Vücutlarında ağır yanıklar oluşan zanlılar ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sargı beziyle sarılan şüpheliler mumya gibi oldu. Hastanede yaklaşık 20 gün kalan şüpheliler taburcu edildikten sonra sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliğine götürüldü. Amaçlarının sadece korkutmak olduğunu belirten şüpheliler, pişman olduklarını söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen zanlılar adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Afşin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

Ah adana ah:

Bu ne la 2019 bitmeden rekor mu kıracaksınız coniler

24
0
yanıtYanıtla
FİKİR:

Medeniyetin Adana ya gelmesi için referandum yapılsın.

yanıt25
yanıt0
ZIRT:

Garip şehrimiz Adana da suç oranının yüksekliğinden başka konularda dikkatimi çekmeye başladı , örneğin zeka seviyesinin düşüklüğü ve koyu cahillik gibi. Eğitimle iyileşme sağlanacağını düşünmekte zor. Bu kişiler eğitilmiş olsa doğru yeri yakacaklar daha çok zarar verecekler. Eğitimde çözmüyor.

22
1
yanıtYanıtla
cosmos:

bunlar yaşayan ölü multi organ yetmezliği

11
2
yanıtYanıtla
JJJ:

ava giderken avlanmak. acil şifalar

10
2
yanıtYanıtla
sor:

Allah var kesinlikle. Tesadüf olmadığnı herkez biliyor değil mi

8
1
yanıtYanıtla
GADDAR:

BU KAMİLER YILLAR ÖNCE GÜLMEKTEN KARNIMIZA AĞRILAR GİREN BİR HADİSEYİ HATIRLATTI BANA . . . HANİ ŞAMPİYON OLURSAK YAKARIZ BU GEZEGENİ DİYEREK, MAÇ SONU KENDİ STADINI YAKAN MÜPTEZELLER GELDİ HEMEN AKLIMA :)

6
2
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Ah Adana ah. . . Tez konusu yapılması lazım bu şehrin insanının.

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın..:

aDANA. . . .

5
1
yanıtYanıtla
Allah akıl fikir versin:

bunları serbest bırakan adalet sistemi de ne bileyim yanii!

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title