Haberler

Etkinliklerde Orhan Çakmak Rüzgarı Esti

Güncelleme:

Seydişehir Belediyesi tarafından organize edilen "3. Ramazan Kültür-Sanat Etkinlikleri " tüm hızıyla devam ediyor.

Seyyid Harun İlahi Grubu Konseri Manevi Atmosfere Taşıdı. Vatandaşlar ise Etkinliklere Yoğun İlgi Gösteriyor.

Her hafta farklı programların yer aldığı Ramazan etkinliklerinde bu hafta Orhan Çakmak rüzgarı esti.

Etkinlik alanını dolduran binlerce vatandaş Seydişehir Belediyesi 3. Ramazan Kültür Sanat Etkinlikleri 'nin bu haftaki konuğu Türk Sanat Müziği sanatçısı Orhan Çakmak'ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle coştu. Fatihhan'ın Sunduğu programda sevilen Sanatçı İlçe halkının ilgi odağı olurken verdiği Türk Sanat Müziği konseri ile dinleyenlerinin gönüllerini fethetmeyi başarırken unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi.

Gelirini Bosna'daki Srebrenitsa Şehit Annelerine bağışladığı ve Sırplar tarafından katliamı anlatan Mavi Kelebek isimli son albümünden de eserler seslendiren Orhan Çakmak duygusal anlar yaşattı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat program sonrası Orhan Çakmak'ı gösterdiği performanstan dolayı tebrik etti.Orhan Çakmak ise Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde böylesine kalabalık ve coşkulu seyirci kitlesine konser verme imkanı sağlayan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a ve Seydişehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Cumartesi günü ise Çocukların unutulmadığı etkinliklerde çocuklar palyaço ve yarışmalarla doyasıya eğlendiler.Zaman zaman sahneye davet edilen minik katılımcılar hem sahne heyecanı yaşama imkanı buldular hem de canlı performanslarını sergileyerek özgüvenlerini geliştirdiler.

İlçede sevilen ve beğenilen Seyyid Harun İlahi Gurubu en güzel ilahileri seslendirerek, katılımcılara Ramazan Ayı'nın manevi ruhunu yaşattılar.Bu yıl Ramazan Ayı'nın teması olan selâm hakkında mesajlar vermeyi de ihmal etmeyen Seyyid Harun İlahi Grubu solistleri Süleyman Koyuncu ve Hüsamettin Günay etkinlik alanının dolduran binlerce Seydişehir'liyi Ramazan Ay'nın manevi atmosferine taşıdı.Programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar zaman zaman ilahilere eşlik ederken hüzünlü ve duygusal anlar da yaşandı.

Etkinliklere katılan vatandaşlar,gündüzleri aşırı sıcaktan bunaldıklarını, Seydişehir Belediyesi'nin hazırladığı etkinliklerle kendilerine geldiklerini ve Ramazan Akşamları'nın oldukça renkli geçtiğini ifade ederek Belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdulkadir Çat Orhan Çakmak Seydişehir Güncel Haberler

title