Haberler

Esra Erol Canlı Yayında Patronuna Rest Çekti

Güncelleme:

Fox TV'nin evlilik programı sunucusu Esra Erol, patronu Rupert Murdoch'ın açıklamalarını islamofobik bularak "Kendimce kınıyorum. Söylemezsem deliririm" dedi.

Fox TV'nin evlilik programı sunucusu Esra Erol, patronu Rupert Murdoch'ın Paris katliamı ile ilgili açıklamalarını islamofobik bularak tepki gösterdi.

"SÖYLEMEZSEM DELİRİRİM"

Esra Erol programında patronu Murdoch'a "Kanal patronumuz malesef Paris saldırısından İslam alemini sorumlu tuttu. İslamofobik bir açıklamadır. Kendimce, Müslüman olarak kınıyorum. Bunu da belirtmek istiyorum. Söylemezsem deliririm. Bu ekranda yayın yapıyorum ama terörün dini yoktur. Dinle hiç alakası yoktur." dedi.

FATİH PORTAKAL DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fox TV'nin de sahibi olan Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch'un Charlie Hebdo saldırısıyla ilgili "Müslümanların çoğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır" yorumunda bulunmuştu. Murdoch'a Fox TV anchorman'i Fatih Portakal da "Çalıştığım şirketin patronunun sözlerine katılmıyorum. Müslümanım ve terörün bir insanlık suçu olduğunu biliyorum. Dinle ırkla alakası yok" tweet'iyle tepki göstermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rupert Murdoch Esra Erol Fox Komik - İlginç Güncel Haberler

500

Yorumlar (164)

hsgibr BTP:

problem değil fox kanalını izlemeyiz olur biter

52
3
yanıtYanıtla
anti foxmobilWeb@haberler.com:

madem öyle daha ne diye çalışıyon o yahudi kanalına açlıktan öldün sanki... O patrona verilecek en iyi cevap bırakmaktır programı..

44
9
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

BU SAATTEN SONRA FOX İZLEMEM ARTIK BENCE TÜM MÜSLÜMAN KAEDEŞLERİMDE SEYRETMESİN ADAM RESMEN MÜSLÜMAN KARŞITI

46
1
yanıtYanıtla
NİKO:

ESRA EROLA BURADAN KARDEŞİME SAYGILARIMI SUNUYORUM ONUN PROGRAMINI TERKETSİN O AŞAĞLIK ADAMI BIRAKSIN İŞMİ YOK KAİNATIN EFENDİSİNE KİMSE HAKARET EDEMEZ EDENDE CEZASINI BULUR

40
4
yanıtYanıtla
SEYİS:

sanki bişey yapıyor söylemezsem deliririm miş kendi reklamını yapıyor sadece

26
18
yanıtYanıtla
salihMobil-ANDROID:

zaten yıllardır fox tv uzaktan takip ediyorum. nerde fitne haberi varsa fox tv de çıkıyor. bu nedenle bu kanalin bilinç altından toplumu yıpratan bir proje olduğunu her yerde dile getirmeyi müslümanlık görevi olduğuna inandım. .

42
1
yanıtYanıtla
serhat ,corumMobil-ANDROID:

fox TV izlemeyelim asla müslüman kardeşlerim

39
4
yanıtYanıtla
cumhuriyetçi:

tebrikler esra erol sana yakışanı yaptın.

41
1
yanıtYanıtla
Gürkan bayramMobil-IOS:

Helal sana esra erol fox tv bitmiştir bizim için????

37
4
yanıtYanıtla
hüseyin:

terörin dini yok ama bütün teröristler de islam aleminden çıkıyor nedense yalan mı

3
37
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title