Haberler

Eskişehir haberleri... AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan, eski bakanlardan İbrahim Yaşar Dedelek'i ziyaret etti

Güncelleme:

Eskişehir haberleri: Eskişehir AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, il başkanlığının saha çalışmaları kapsamında eski bakan ve milletvekili İbrahim Yaşar Dedelek ile buluştu.

Eskişehir AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, il başkanlığının saha çalışmaları kapsamında eski bakan ve milletvekili İbrahim Yaşar Dedelek ile buluştu.

İstişare ziyaretleri kapsamında Dedelek'i ziyaret eden Çalışkan, parti ve siyasi görüş farklılığı gözetmeksizin şehrin büyükleriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Çalışkan, Eskişehir'in "yalnızca ben bilirim" diyenlerle değil, ortak akılla yönetilmesi gerektiğini ifade ederek, "Şehrimizi seviyoruz ve şehrimiz için dertleniyoruz. Büyüklerimizle birlikte ortak paydada Eskişehir için ne yapabilirizi istişare ediyoruz. Bu bağlamda parti veyahut siyasi görüş gözetmiyoruz. Çünkü Eskişehir ve Eskişehirspor için siyaset üstü olmalıdır. Bu bağlamda geçmiş dönem Eskişehir milletvekilimiz Yaşar Dedelek'i ziyaret ettik. Yerel siyaset üzerine biraz eskilerden, biraz da bugünden konuştuk. Hoş sohbeti için değerli büyüğümüze çok teşekkür ediyorum" dedi.

Dedelek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayatı siyasi mücadelelerle geçmiş biri olduğunu belirtti.

Yaşar Dedelek ise Zihni Çalışkan'ın ziyaretini anlamlı bulduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Eskişehir'in ve Eskişehirspor'un geleceğinden tutun da şehrimize yapılacak yatırımlara kadar çok verimli istişarelerde bulunduk. Bundan çok memnuniyet duydum. Çünkü 3 üniversitesi bulunan öğrenci şehri kentimizin olgun insanları, yetişmiş insanları olan bir yerde siyasi partilerin kavgadan ziyade uzlaşmadan yana olmalarını hep temenni etmişimdir. Elbette siyasi görüşümüzde farklılıklar olabilir ama Eskişehir'in yatırımlarıyla ilgili özellikle de gençlerimizin sempati duyduğu, 1965'te 14 yaşında olduğum ve taraftarlığından geldiğim Eskişehirspor'u gündeme getirmemiz fevkalade faydalı olmuştur. Kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu diyaloglarımız diğer siyasi partilere de örnek olur. Birlikte ilk ileri adımı atan değerli başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. Başkanımızın Eskişehir için yaptığı olumlu açıklamalara destek vereceğiz. Eskişehir hepimizin başka kentimiz yok."

???????

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Yaşar Dedelek Eskişehirspor Milletvekili Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title