Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Tepebaşı Belediyesince, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapımını tamamlanıp açılışı yapılan 12. futbol sahasına, 2012 yılında kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun adı verildi.

Tepebaşı Belediyesince, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapımını tamamlanıp açılışı yapılan 12. futbol sahasına, 2012 yılında kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun adı verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde düzenlenen Ediz Bahtiyaroğlu Futbol Sahası'nın açılış törenine Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ediz Bahtiyaroğlu'nun annesi Ayten Bahtiyaroğlu, babası İsmail Bahtiyaroğlu ve abisi Engin Bahtiyaroğlu'nun yanı sıra Eskişehirsporlu futbolcu Hürriyet Gücer, Eskişehirspor'un eski futbolcuları, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Odunpazarı'nda Bale Rüzgarı

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, yıl sonu gösterisinin ardından bu kez 1. Bale Rüzgarı adlı etkinliğe imza atıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1. Bale Rüzgarı, 20 Mayıs 2017 Cumartesi Günü saat 14.00'te Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

1. Bale Rüzgarı'nda Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılan bale kurslarında 2 yıl boyunca eğitim alan öğrenciler performanslarını sergileyecek.

Ev kursiyerleri sergi açtı

Tepebaşı Belediyesi Aşağısöğütönü Belde Evi kursiyerleri, yıl boyunca ürettikleri el emeği ürünlerini açtıkları sergi ile görücüye çıkardı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2017 yılında yetişkinler için 10 ve çocuklar için 3 olmak üzere toplamda 13 ayrı branşta kurs açıldı.

Bu kurslardan 411 vatandaşın yararlandığı Aşağısöğütönü Belde Evi'nde yıl sonu sergisi açılışı gerçekleşti.

Kursiyerlerin el emeklerini ortaya koyduğu sergide ev tekstili, iğne oyası, bez bebek ve hediyelik eşyaların yanı sıra çocuk maketleri ve model uçak gibi yoğun emek harcanan ürünler de beğeniye sunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Ediz Bahtiyaroğlu Eskişehirspor Tepebaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title