Haberler

Eskişehir'den Kısa Kısa

Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilen Nevzat Yalçın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilen Nevzat Yalçın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Eskişehir'de, havacılık alanında ileriye dönük olumlu çalışmalar yapıldığını belirten Çelik, Yalçın yönetiminde seçilen yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Çelik, THK'nın kamu yararına faaliyet gösteren güçlü, güvenilir ve köklü bir kuruluş olarak nitelendirdiğini dile getirdi.

Yalçın ise hızla gelişen havacılık sektöründen Eskişehir'in de gerekli ölçüde yararlanmaya çalışmasını büyük bir gururla izlediklerini belirterek, öğrencilere, gençlere ve vatandaşlara THK'yı sevdirmek ve tanıtmak amacıyla yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini bildirdi.

Çocuklar Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi'nde

Çocuklara da kapılarını açan Tepebaşı Belediyesi Mutfak Atölyesi, renkli görüntülere sahne oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Hacı Seyit Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Demiryolu Sokak'taki Tepebaşı Mutfak Atölyesi'nde şapka ve önlüklerini giyen çocuklar, birbirinden güzel kekler, poğaçalar pişirip, eğlenerek yemek yapmayı öğrendi.

Çocuklar, mutfak becerilerini geliştirmelerine yardımcı olan mutfak atölyesi sayesinde mutfaktaki araç gereçleri de tanıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Nevzat Yalçın Eskişehir Tepebaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title