Haberler

Eski Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica, Kitabını İmzaladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica'nın Kurşunlu Külliyesi'ne gelişi- Kitap imzalaması - Mujica, "İktidarda Bir Kara Koyun Saraysız Başkan Jose Mujica" kitabını imzaladı Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica, Eskişehir'de "İktidarda Bir Kara Koyun Saraysız Başkan Jose Mujica" kitabını imzaladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica'nın Kurşunlu Külliyesi'ne gelişi- Kitap imzalaması - Mujica, "İktidarda Bir Kara Koyun Saraysız Başkan Jose Mujica" kitabını imzaladı Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica, Eskişehir'de "İktidarda Bir Kara Koyun Saraysız Başkan Jose Mujica" kitabını imzaladı.Odunpazarı Belediyesinin düzenlediği etkinliklere katılmak üzere dün kente gelen Mujica, Kurşunlu Külliyesi'ndeki imza gününde okurlarıyla buluştu.Mujica, okurları için "İktidarda Bir Kara Koyun Saraysız Başkan Jose Mujica" kitabını imzaladı.Vatandaşlar, Mujica'ya kitap imzalatmak için külliye dışında da uzun kuyruklar oluşturdu.

Kaynak: AA / Güncel

Jose Mujica Eskişehir Kurşunlu Uruguay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title