Haberler

Eski Bakan Başesgioğlu, Kastamonu Günleri'ni Ziyaret Etti

Kastamonu Günleri'ni ziyaret eden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, etkinliklerin klasik haline geldiğini söyledi.

Kastamonu Günleri'ni ziyaret eden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, etkinliklerin klasik haline geldiğini söyledi.

Feshane'de düzenlenen 5. Kastamonu Günleri'ni ziyaret eden Başesgioğlu, hemşerilerinin ilgisiyle karşılaştı. Gerek Ankara'da gerekse de İstanbul'da yapılan Kastamonu Günleri'nin artık bir klasik haline geldiğini ifade eden Başesgioğlu, bu etkinliklerin her geçen yıl daha da büyüyerek devam ettiğini vurguladı. Kastamonu Günleri'ne gelen ziyaretçiler ve sergilenen ürünler açısından bir zenginlik göze çarptığını aktaran Başesgioğlu, "Bu güzel bir gelişme. Ayrıca hem İstanbul'da hem de Ankara'daki

Kastamonulular için bir buluşma yeri. Ayrıca saygın İstanbullu vatandaşlarımıza Kastamonu kültürünü tanıtmak açısından burası önemli bir platformdur. Belediyelerimiz, ticaret odalarımız bu konuda büyük misyon taşıyorlar. Bu yılki organizasyondan oldukça memnunum. KASDER'i ve emeği geçen diğer kurumları kutluyorum" diye konuştu.

Kastamonu Günleri'nden çok güzel geri dönüşlerin olduğunu kaydeden Başesgioğlu, "Gerek kültür

boyutu açısından gerekse de doğal yöresel ürünlerin pazara çıkışı açısından memnun edici. Burada Kastamonu'ya has ürünleri satın alan, torbalarını dolduran vatandaşları görüyorum. İnsanlarımızın sıcaklığı burayı gezenleri cezp ediyor. Sadece Kastamonu'nun adını duyanlar dahi buraya gelmekten mutlu olduklarını anlayabiliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Başesgioğlu Kastamonu İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title