Haberler

Eski Adalet Bakanı Ergin: HSYK'yı Sahibine Sorun

Güncelleme:

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, HSYK ile ilgili bir soruyu, "Ne karıştırıyorsun HSYK'yı, HSYK'yı sahibine sor ya." diyerek cevapladı.

Adalet eski Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, HSYK ile ilgili bir soruyu, "Ya bak şurada ne güzel işlerle uğraşıyoruz. Ne karıştırıyorsun HSYK'yı, HSYK'yı sahibine sor ya" diye cevapladı.

ERGİN'İ KIZDIRAN SORU

Ak Parti'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile İskenderun İlçesi'ne bağlı Suçıkağı Köyü'nü ziyaret etti. Köylü kadınların hazırladığı kahvaltıya katılan Sadullah Ergin, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Burada gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ergin'den HSYK'daki gelişmeleri değerlendirmesi istendi. Bunun üzerine Ergin, "Ya bak şurada ne güzel işlerle uğraşıyoruz. Ne karıştırıyorsun HSYK'yı, HSYK'yı sahibine sor ya" dedi.

HİÇ KİMSE BABAMIZIN OĞLU DEĞİL

Ergin, köylülerle sohbet etmeye devam ederken yolsuzluk operasyonlarına da değindi. Ergin, şöyle dedi: "Geliyorum yolsuzlukla mücadeleye. Yasaklarla mücadele, yoksullukla mücadele bunlarda gerekli şeyleri yaptık hamdolsun. Ak Parti 11 yıldır iş başında. Ak Parti bir kitle partisi artık. Bu parti içerisinde zaman zaman yanlış yapan olursa Ak Parti bunu alır, kenara koyar, doğrularla yoluna devam eder. Şu anda Türkiye'de en çok belediye başkanı olan parti Ak Parti. Belediyelerle ilgili zaman zaman şikayetler olur. Usulsüzlük, haksızlık vesaire. Bugüne kadar gelen şikayetlerin incelenmesi için izin vermiştir hükümet. İncelensin, bir yanlışı varsa hesabını versin. Hiç kimse babamızın oğlu değil. Partilimiz de olsa, akrabamız da olsa, kardeşimiz de olsa yanlış yapanın elini keser ayırırız, doğrularla yolumuza devam ederiz. Kimseye eyvallahımız yok. Bu hizmet kervanı memleketin geleceğini belirleyecek bir kervan. Onun için bu yürüyüşü durdurmaya, engellemeye kimsenin hakkı yok."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Karasayar İskenderun Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

tarafsıztroy34t@yahoo.com:

bu kişiler eleştirmeye hic gelmiyorlar ya kızıyorlar veya akrasif tavır sergiliyorlar bakın hepsinde aynı tavrı görürsünüz....

7
1
yanıtYanıtla
1071kutup622@mynet.com:

BENİM HAKKIMI DA VERMEDİN / KALDI MI SANA O MAKAM. AHİRETTE ALIRIM

0
0
yanıtYanıtla
İBRAHİMibrahim_durdu@hotmail.com:

NİYE KIZDIN KIZICAK BİŞEY YOK Kİ BELEDİY6E BAŞKANI OLURSAN BELEDİYEYE DİKKAT ET ORADA YOLSUZLUK OLMASIN SADULLAH KARA YİĞENİM HADİ BAKALIM HAYIRLI İŞLER

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title