Haberler

Esenyurt 'Tan Eğitime Uzanan El

Esenyurt'ta 120 bin öğrenciye 'Kitaplar devletten, defterler belediyeden' diyerek öğrenciye destek olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, şimdide 'Dostluğa Uzanan El' temalı bir başka örnek olacak başka bir projeyi hayata geçirerek maddi...

Esenyurt'ta 120 bin öğrenciye 'Kitaplar devletten, defterler belediyeden' diyerek öğrenciye destek olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, şimdide 'Dostluğa Uzanan El' temalı bir başka örnek olacak başka bir projeyi hayata geçirerek maddi durumu kötü olan öğrencilere okul kıyafetlerini dağıtıyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, öğrenci ve öğretmenlerin sıkıntılarını yeni eğitim öğretim yılında çözmeye devam ediyor. Esenyurt İhsan Nakipoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenci ve öğretmenler ile kahvaltıda buluşan Başkan Kadıoğlu öğrencilere kıyafetlerini bizzat kendisi dağıttı.

İhsan Nakipoğlu ve Güzelyurt Anadolu İmam-Hatip lisesini ziyaret ederek maddi durumu zayıf olan öğrencilere okul kıyafeti dağıtan Başkan Kadıoğlu, Esenyurt'ta eğitim gören herkese destek olduklarını belirtti. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, " Esenyurt 'ta 120 bin bin çocuğumuzun daha iyi seviyelerde eğitim alması, daha yaşanır bir ilçede yaşaması ve topluma daha iyi motive olarak gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Esenyurt 'un geleceği olan gençlerimize, çocuklarımıza daha iyi ve yaşanılabilir bir Esenyurt bırakmak için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam etmekteyiz " dedi.

İhsan Nakipoğlu ve Güzelyurt Anadolu İmam-Hatip liselerinde yeni kıyafetlerini Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan'ın elinden alan minik öğrencilerin mutluluğu ve sevinçleri gözlerden kaçmadı. Öğrenciler destekleri için Başkan Kadıoğlu'na teşekkür ettiler.

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Yeşilkent Mahallesi'nde yapımı devam eden Yusuf Özvatan İlköğretim Okulu'nun inşaatını da gezerek okulun yapımı hakkında teknik bilgi aldılar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmi Kadıoğlu Yusuf Özvatan Güzelyurt Esenyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title