Haberler

Esenyurt'taki silahlı kavgayla ilgili yayın yasağı getirildi

Güncelleme:

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Esenyurt'ta 2 kişinin öldürüldüğü tekel dükkanındaki silahlı kavgaya ilişkin yayın yasağı getirdi. Öte yandan olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Esenyurt'ta tekel bayisinde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yayın yasağı getirildi.

HER TÜRLÜ HABER VE RÖPORTAJ YASAKLANDI

Güzelyurt Mahallesi'nde 28 Temmuz'da meydana gelen olayla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ediyor. Başsavcılık bu kapsamda, olayla ilgili hazırlık soruşturması tamamlanıncaya kadar yayın yasağı getirilmesini talep etti. Söz konusu talebi değerlendiren Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği, bahsi geçen olayla ilgili hazırlık soruşturması sonuçlanıncaya kadar kamu güvenliği, suç işlenmesinin önlenmesi, yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla yazılı, görsel ve internet ortamında faaliyet gösteren medyada, sosyal medya ile her türlü haber, röportaj, eleştiri gibi yayınların yasaklanmasına hükmetti.

Esenyurt'taki silahlı kavgayla ilgili yayın yasağı getirildi

NE OLMUŞTU?

Esenyurt'ta bir tekel bayisine giden gruptakilerden biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24), Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş etmişti. Şüpheliler olayın ardından kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti.

Esenyurt'taki silahlı kavgayla ilgili yayın yasağı getirildi

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayın ardından yapılan çalışmada şüphelilerden M.Ö, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olaya karışan şüphelilerden S.Ö'nün de yakalandığını duyurmuştu. Polis ekipleri, olayın ardından şüphelilerin kaçmasına yardım ettiği öne sürülen H.A'yı da gözaltına almıştı. Gözaltındaki 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Büyükçekmece Esenyurt Tekel 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

habip polat:

Tabi yasaklarsınız kardeşim böyle davranıldığı için bu zulumler oluyor hep örtbas ediliyor bu olaylar sonrada mahkumlar elini kolunu sallaya sallaya 5-10 çıkıyorlar

151
12
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Cezaların kamu vicdanını rahatlatmadığı ortada yayın yasağı getir gözden kaçır davayı yemezler adalete güven sıfır haberiniz olsun

147
6
yanıtYanıtla
aristoteles:

Ceza vermeyecekler galıba durum onu gösteriyor

118
8
yanıtYanıtla
Çağatay Çetin:

nereden anladın uzman ceza hukukçusu???

yanıt1
yanıt4
Elvin Mammedov:

keşke polis arkadaşlar abilerim onun başını aşağı değilde yüzünü bütün millete göstersin o da yetmez en işlek yerlerimizde idam edilsin neden bukadar suç var bu ülkede niye böyle abi anlamış değilim bukadar kolay olurmu bu işler biz bi tavğun kafasını keserken elimiz ayağımız titriyor bunedir idam şart salandırın bunları yaşması günah

18
3
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Babanin yerinde olsam bu vahsilere asla birdaha rahat birakmam. Hellede su uzunboylu yalakaciya

7
1
yanıtYanıtla
Mimari Dosya:

Yazık ülkemiz ne hale geldi. Adliyeye maalesef artık güven duymuyorum. Liyakat kalmadı, çok üzülüyorum. Bu topraklar bizim, başka açıklaması yok. Kendi haline bırakamayız. Bizim bizim, başka gidecek yerimiz de yok.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title