Haberler

Zabıta tarafından çek çek arabalarına el konulan çocuklar gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme:

Esenyurt'ta atık toplayan çocukların, çek çek arabalarına Esenyurt Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerince el konuldu. Arabaları ellerinden alınan çocuklar ağladı.

Esenyurt Belediyesi ekipleri, küçük yaştaki çocukların atık toplamasının önüne geçebilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin durdurduğu ve çek çek arabalarına el koyduğu çocuklar uzun süre gözyaşı döktü.

Zabıta tarafından çek çek arabalarına el konulan çocuklar gözyaşlarını tutamadı

ÇOCUKLARIN GÖZYAŞLARINA RAĞMEN ZABITA GERİ ADIM ATMADI

Çocukların zabıta görevlilerine çek çek arabalarını geri vermeleri yolundaki yakarışları sonuç vermedi. Çevredekilerin tepkisine neden olan anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Belediyesi Zabıta Haberler

500

Yorumlar (10)

ali can:

siz gidinde marketlerdeki faiş fiyatlara el atın garibandan ne istiyorsunuz :(

19
3
yanıtYanıtla
ahmet örnek :

memleketimin haline bak çöp arabalarına el konuluyor bu insanlar çöp topluyor çöp hayatta kalabilmek için muhtaç olmamak için günahtır yazıktır ya.

5
0
yanıtYanıtla
Fakır:

zabıtanın gücü anca garibanlara yetiyor. gitsinde godomanların dükkanlarında gasp ettikleri kaldırımlara işlem yapabilsinler yiyorsa

4
0
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

çok çirkin görüntüler yaratıyorlar sokakta. tamamen yasaklanmalı. bazıları da o kadar rahat ki yolun ortasından gidiyor. Dünyanın en güzel ülkesine yakışmayacak görüntülere sebebiyet veriyorlar.

1
1
yanıtYanıtla
ferfer:

güzel ülkeye bak hizaya gel zengine heryer güzel vatandaş için için kan ağlıyor

yanıt0
yanıt0
ferfer:

bu ülkede gücü gücü yetene bu zabıtalar gidip büyük marketlerde böyle dışardaki tezgahları yasak deyip arabasına atamıyor ama burda gücü yettiğine yapmadığını bırakmamış

0
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bakalım, çok merak ediyorum, cehapeli Esenyurt belediye başkanı da Osmaniye belediye başkanı gibi şov yapacak mı? Gerçi çocukların eli öpülmez ama alınlarından olabilir.

0
0
yanıtYanıtla
mehmet Yılmaz:

Gücünüz garibanlara yetiyo yazık insanliginiza

0
0
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

gucunuz kime yeterse degil mi? unutmayin ki siz de piramitin alt kismindasiniz..

0
0
yanıtYanıtla
ferfer:

koca market sahiplerinin önünde el pençe divan durur ceza yazmaya tirtir titrersiniz gücünüz bu garibanlara yetiyor tabi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title