Haberler

ESBAŞ'tan Başkan'a Veda Kahvaltısı

Güncelleme:

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, bu sabah ESBAŞ yöneticileri ve personeliyle bir sabah kahvaltısında buluştu.

Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıya, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın da katıldı.

Başkan İsmail Kavuncu, tüm ESBAŞ personeline, beş yıl boyunca gösterdikleri başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Başkan, "ESBAŞ çalışanları belediyemizin birçok önemli organizasyonunda destek olmuş, sosyal tesislerimizdeki ve nikah salonlarımızdaki başarılı etkinlikleriyle de övgüyü hak etmiştir. Sosyal tesislerimiz hem dekorasyon, hem hizmet kalitesi açısından yenilendi ve bugün dolup taşıyor. Ben tüm ESBAŞ yönetimcilerine ve çalışanlarını tebrik ediyor ve kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin" dedi.

Remzi Aydın da kahvaltıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Sayın Başkanımızın da belirttiği gibi 2009'da ben de belediyede danışman olarak görev yapmış ve bu süreçte birlikte mesai yapmıştık. Beş yıllık süreçte ESBAŞ, ciddi adımlar atarak bugün bulunduğu yere geldi. Emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum. 30 Mart'tan bize nasip olursa göreve gelirsek bu çizgiyi, anlayışı ve performansı aynen devam ettirmek isteriz. İnşallah biz de yapılan bu güzel hizmetlerin üzerine yenilerini koyarak başarılı işlere imza atacağız."

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Remzi Aydın Ak Parti Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title