Haberler

Erzurum Günde 5 Saat Kayak Yapan Müsteşar Erdem: Konaklı, Yalancı Bir Cennet Gibi

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyesi ve Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, ailesi ile birlikte geldiği Palandöken'de kayağın keyfini çıkarıyor.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyesi ve Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, ailesi ile birlikte geldiği Palandöken'de kayağın keyfini çıkarıyor. Milli Kayakçı Aslı Nemutlu'nun ölümü ile ilgili duruşmasının yapıldığı saatlerde kazanın meydana geldiği Konaklı'daki pistte tesadüfen kayan Müsteşar Erdem, günde ortalama 5 saat kayak yaptığını söyledi. Konaklı Kayak Merkezi'nin tanıtıma ihtiyaç duyduğunu hatırlatan Erdem, "Yalancı bir cennet gibi. Çok iyi değerlendirmeliyiz" dedi. Beraberinde Danıştay Üyesi Mustafa Elçin, Yılmaz Akçil, Ali Kazan ve alileleri ile birlikte kayak için Erzurum'a gelen Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, Erzurum Hizmetiçi Enstitüsü'nde düzenlenen 260'ıncı dönem infaz koruma memurluğu eğitim döneminin başlangıç gecesine katıldı. HSYK üyesi ve aynı zamanda Adalet Bakanlığı Müsteşarı Biral Erdem, gecede sahne alarak söyledikleri türkülerle katılımcılara çoşturan TRT ses sanatçılarına birer plaket verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adalet Bakanlığı Birol Erdem Erzurum Konaklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title