Haberler

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 16 yaşındaki kız çocuğu, geç saatte dışarı çıkma meselesi yüzünden tartıştığı dayısını boğazından bıçaklayarak öldürdü. Suç aletiyle birlikte gözaltına alınan kız çocuğu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erzurum'da, geç saatte dışarı çıkma meselesi yüzünden tartıştığı dayısını bıçakla öldüren 16 yaşındaki kız çocuğu tutuklandı.

DAYISINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Yakutiye ilçesinin Kurtuluş Mahallesi Kavak Konutları'nda İ.A. (16) ile geç saatte dışarı çıkmasını istemeyen dayısı M.T. (46) arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda, İ.A, dayısını boğazından bıçakla ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilen M.T, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ekiplerce, suç aletiyle gözaltına alınan İ.A, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye çıkarıldı. Savcılıktaki ifadesinin ardından hakimliğe sevk edilen İ.A, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. İ.A'nın babasının cezaevinde, annesinin ise şehir dışında olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yakutiye Erzurum 3.Sayfa Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (23)

İbrahim Demirel:

Ben babamı küçük yaşta kaybettim, hayatımın bütün çoğunluğu annem ile geçti. İşten çıkar çıkmaz eve geçerdim annem evde yalnız kalmasin diye. Bu olay annem vefat edene kadar devam etti sonra evlendim şimdide aynıyım işten eve geçerim, geç saatlere kadar disarıda bulunmak yerine, ailemle vakit geçirmeyi isterim. Haftasonu arkadaşlarla bir kaç saat vakit geçiririm. Şahsen bu durumdan da çok memnunum.

414
7
yanıtYanıtla
İDO BEY:

Adamsın sen işte kardeşim doğru olan da odur.

yanıt244
yanıt0
Narter Nart:

Allah, sana ve ailene mutluluk ve huzur versin İbrahim...Sen kıymet bilen güzel bir insansın.

yanıt224
yanıt0
Ismail Celik:

helal olsun sana ve senin gibi olana kardesim

yanıt53
yanıt0
XYZ:

Cani katil erkekler adli kontrolle serbest bırakılıyor, küçük kızlar tutuklanıyor. Ne adalet be, gözlerim yaşardı!

18
242
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

Hani adalet sisteminde sıkıntılar var evet de siz katil olup bu durum tescillendikten sonra adli kontrolle serbest bırakılan bir örnek verebilir misiniz.

yanıt60
yanıt2
sedat dinc:

Yalandan kim ölmüş. Bir ornek haber paylaş deseler kem kum edersin. Ama cinayet işleyip baba bunu yaptı şunu yaptı diye ifade verip beyanı esas kabul edilen bir çok kişi haber konusu oldu ve dışarda. Bu ülkede bir mağdur kitle varsa oda erkeklerdir. Yıllar sonra yetişen nesli görünce bunu anlayacaksınız.

yanıt39
yanıt2
Fatma Olğun:

kıyamet alemeti artık korkusuz önünü arkasını düşünmeden anlık hareketler biri toprağa biri cezaevine Rabbim ümmetine hidayet ve merhamet versin çok kötü nesil yetişiyor

128
2
yanıtYanıtla
ahyed yıldız:

Biz ALLAHın ümmeti değiliz, kullarıyız. Herhalde klavye hatası. Çünkü son cümledeki tabiriniz hatalı. Çok kötü bir nesil yetiştiği doğru. Çünkü islam ile değil laiklikle yetişen bir nesil var.

yanıt22
yanıt14
fahrettin kılınç:

Son yörük ağzına sağlık

79
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title