Haberler

Erzincan Üniversitesi Öğrencileri Terörü Lanetledi

ERZİNCAN Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin organize ettiği 'Şehitlerimize Saygı Teröre Lanet Yürüyüşü'ne yüzlerce öğrenci katıldı.

ERZİNCAN Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin organize ettiği 'Şehitlerimize Saygı Teröre Lanet Yürüyüşü'ne yüzlerce öğrenci katıldı.

Erzincan Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesi'nde düzenlenen 'Şehitlerimize Saygı Teröre Lanet Yürüyüşü'ne öğrenciler ilgi gösterdi. Açtıkları pankart ile terörü lanetleyen gençler, ellerinde Türk bayrakları ile birlik ve beraberlik mesajları vererek sloganlar attı. Yanlızbağ Yerleşkesi'nde yürüyüş yapan grup adına Erzincan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Yasin Dirlik, insanlıktan nasibini almamış, eli kanlı alçakların, kahpece planladıkları eylemler büyük bir artış gösterdiğini söyledi. Dirlik açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Patlayan bombalar her hain saldırıdan sonra kaybettiğimiz canlarımız, onları uğurlama anında ardında bıraktığı anne, baba, kardeş, eş ve evlatlarının gönüllerimizde yarattığı ızdırap milletimizi derin bir infiale sürüklüyor. Türk milleti tarihin başlangıcından beri çetin bir mücadelenin içindedir. Bu mücadele doğru ile yanlışın, mert ile namerdin, hak ile batılın mücadelesidir. Biz biliyoruz ki bu milletin yolu Hak yoludur. Adalet yoludur. Hakikat yoludur. Tek bir yumruk gibi sımsıkıyız, biz buradayız, dimdik ayaktayız. 15 Temmuz'da da çok açık olarak görüldüğü üzere bütün şer güçlerin ortak amacı bu ülkede bir iç karmaşa yaratmaktır. Bu aklı başında herkesin malumudur. ve yıllardır yapılmak istenilende budur. Birbirimize düşmemiz için planlar yapılıyor. Yürek acımız provoke ediliyor. Biz bu oyunu çevremizde görüyoruz. Bizler buradan Erzincan Üniversitesi'nden bu vatan hainlerine ve bu alçakça oyunlara yapanlara sesleniyoruz. Türkiye'nin bir Suriye, bir Irak olmasına asla müsaade etmeyeceğiz. İhaneti unutmayacağız. Vatanımızı ne pahasına olursa olsun böldürmeyeceğiz. Teröre teslim olmayacağız. Kardeşliğimizi, birliğimizi, dirliğimizi ve vatanımızı bir avuç kanı bozuk çapulcu ile içimizde ki şerefsizlere teslim etmeyeceğiz." Basın açıklamasının ardından İstiklal Marşı okuyan grup daha sonra dağıldı.

- Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Üniversitesi Yalnızbağ Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

Bakmadan Geçme

Sakarya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Rize Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Osmaniye Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Ordu Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Nevşehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Muş Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Muğla Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Mersin Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Manisa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Malatya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Konya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kütahya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kilis Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kilis Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırıkkale Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırıkkale Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırklareli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırklareli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

Arda Güler yolu gösterdi! Bir Türk daha Real Madrid'e gidiyor

title