Haberler

Erciyes Üniversitesi'nde çekilen görüntü sosyal medyayı salladı! Binlerce öğrenci hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı söyledi

Güncelleme:

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen 21. Öğrenci Bahar Şenlikleri'nde kaydedilen görüntü sosyal medyada gündem yarattı. Binlerce öğrenci DJ performansı eşliğinde İzmir Marşı'nı söylerken, ortaya muhteşem görüntülerin çıktığı o anlarda hep bir ağızdan "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" diyerek marşa eşlik etti.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen 21. Öğrenci Bahar Şenlikleri'nde Manga, DJ Ersin, Hande Ünsal, Fatma Turgut ve Feridun Düzağaç gibi sanatçılar sahne aldı. Marianne Molu Amfi Tiyatro'da düzenlenen konserlere, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış ile öğrenciler de katıldı.

Erciyes Üniversitesi'nde çekilen görüntü sosyal medyayı salladı! Binlerce öğrenci hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı söyledi

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ TOPLADI

Şenliklerde DJ performansı eşliğinde İzmir Marşı da söylendi. Ortaya güzel görüntülerin çıktığı o anlarda, binlerce öğrenci hep bir ağızdan "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" diyerek marşa eşlik etti.

Erciyes Üniversitesi'nde çekilen görüntü sosyal medyayı salladı! Binlerce öğrenci hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı söyledi

ÖĞRENCİLERİN PERFORMANSINA ÖVGÜ YAĞDI

Cep telefonu ışıklarını yakan öğrenciler büyük bir görsel şölen oluşturdu. Video ise kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, öğrencilerin performansına da övgü yağdı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500

Yorumlar (29)

osman kara kara:

Atatürk'ün gençleri gümbür gümbür geliyor.!!!

212
70
yanıtYanıtla
Bintuğ Gökhan Kul:

Cumhuriyet kuruldu kurulalı Atatürk gençliği hep darbe ile geldi hayırdır 100 yıl sonra ne değişti seçimle mi gelecek

yanıt10
yanıt13
Doğukann:

İzmir marşı okumakla bu işler olmuyor efendi. Mehmetçiğe kurşun sıkan pkk ve ypg' yi amasız, fakatsız, kesin bir dille terör örgütü olarak kabul ediyor musunuz onu söyleyin. O zaman göreyim sizin marşınızı.

105
158
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Ne demeleri lazım ? Ula, siz sağır veya okuma özürlü müsünüz? Ne deseler Kuran mushaf çarpsın mı deselerdi? Yahu siz birilerinin ağzıyla konuşmayı adet mi edindiniz ? Güdülmeyi ne kadar seviyorsunuz ? Aklınızı ipotek altına mı aldırdınız ?

yanıt46
yanıt9
12 21:

İzmir marşı sadece belirli bir zümrenin malımı? ayrıca bu öğrenciler ile YPG'nin ne alakası var? Bırakın şu ayrıştırmacı söylemleri memleketin altını oyuyorsunuz, osmanlı imparatorluğu bu ayrışmalardan dağıldı hiç mi ders almadınız?

yanıt63
yanıt14
Doğrucu Davud:

Ne alakası var izmir marşı ile Mehmetçiğe kurşun sıkan pkk ypg konusunun ne alakası var. Öküz altın buzağı arıyorsun bu kadar cahil bu kadar ön yargılı bu kadar beyni yıkanmış olma.

yanıt46
yanıt8
Demir Acer :

dislike atanlar suriyeli ve icimizdeki pkk lar olmasi lazim

179
53
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

Marşın aslının KAFKASYA MARŞI olmasından olmasın. Araklayıp İzmir marşı yaptınız.

yanıt10
yanıt37
Demir Acer :

43 dislike 131 like demekki akepenin ulkeyi 20 yilda getirdigi durum bu icler acisi; akepeden once bu dislike rakami 0.001 bile gecmezdi.

yanıt24
yanıt7
sercan cetin:

ben almayayim seven sevsin..benim marşım mehter marşıdır istiklal marşıdır.

54
102
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title