Haberler

Engique İglessias İstanbullu Müzikseverlerle Buluştu

Grammy ödüllü Latin asıllı sanatçı Enrique Iglesias, dün akşam 'Sex&Love' turnesi kapsamında İstanbul Küçükçiftlik Park'ta sahne aldı.

Grammy ödüllü Latin asıllı sanatçı Enrique Iglesias, dün akşam 'Sex&Love' turnesi kapsamında İstanbul Küçükçiftlik Park'ta sahne aldı.  2 saat gecikmeli olarak 22.00'da sahneye çıkan Iglessias'ı izlemeye gelen hayranları konser alanını saatler öncesinden doldurdu. UNILIFE ve VolumeUp organizasyonuyla düzenlene konseri yaklaşık 12 bin hayranı izledi.

SAHNEDEN FIRLATTIĞI BAGET HAYRANININ KAFASINA GELDİ

Iglesias muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansı ile sevenlerinden tam not aldı. Sanatçı Her performasından sonra izlemeye gelenler tarafından büyük alkış aldı. Konser sırasında bir ara bateri çalmaya başlayan Iglesias, kullandığı bageti hayranlarına fırlattı. Baget bir hayranının kafasına geldi, aynı zamanda o anları görüntüleyen hayranı bagetin kafasına gelmesiyle büyük şaşkınlık yaşadı. Konserde sanatçı, sempatik ve samimi tavırlarıyla dikkat çekti

İSTANBUL'A ÖVGÜ

Konserine "Hepiniz çok güzelsiniz, İstanbul da öyle. Gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzel." diyerek başlayan İglesias'ın, bir erkek hayranını sahneye davet ederek 'Stand By Me' şarkısını beraber söylemesi büyük alkış aldı. Sık sık hayranlarını şaşırtan sanatçı birara sahnede yok olup, alanın ortasında bulunan teknik ekip için kurulan konstruksiyonda şarkı söyledi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enrique Iglesias İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title