Haberler

Engellilerin Tatili Belediyeden

Beylikdüzü Belediyesi ilçedeki engelli vatandaşların yaz ayını daha iyi geçirebilmeleri için Florya Çiroz'da ücretsiz tatil olanağı sağlıyor.

Beylikdüzü Belediyesi ilçedeki engelli vatandaşların yaz ayını daha iyi geçirebilmeleri için Florya Çiroz'da ücretsiz tatil olanağı sağlıyor.

Beylikdüzü'nde engellilerin yaşamını kolaylaştıran projeleri bir bir hayata geçiren Beylikdüzü Belediyesi yerel yönetimlere örnek olmaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi (İSEM) işbirliği ile iki kafile halinde Florya-Çiroz'daki kampa bir hafta misafir olan 57 engelli ve aileleri deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Televizyon, klima, sıcak su vb. konfora sahip odalarda kalan engelli ve engelli yakınları kamp süresince tarihi ve turistik geziler, konser, şenlik, spor organizasyonlarının yanı sıra doğum günü kutlaması, bilgi- yetenek yarışmaları ve film gösterimleri gibi etkinliklerle de vakit geçiriyor.

Florya Çiroz'daki Kamp'ta Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil tarafından ziyaret edilen engelliler, kendilerine sunulan tatil olanağından çok memnun olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Beylikdüzü'nde engellilerin sorunlarını çözmek ve onların da sosyal hayata katılmalarını sağlamak konusunda üzerlerine düşeni yaptıklarını da belirten başkan yardımcısı Yeşil, ise "Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi ve İSEM Müdürü Bekir Köksal'a yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beylikdüzü Belediyesi Efrahim Yeşil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title