Haberler

Engellilere Doğum Günü Sürprizi

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Belediye Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek merkeze üye 4 engelliye sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Belediye Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek merkeze üye 4 engelliye sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Belediye Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Tarhan, merkeze üye olan Erol Çeribaş, Ferhat Türkmenoğlu, Emine Küçük ve Derman Can Karaaslan isimli engellilere sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Engellilerle birlikte mumları üfleyip pasta kesen Başkan Tarhan, Çeribaş, Türkmenoğlu, Küçük ve Can'a çeşitli hediyeler verdi.

Tarhan, yaptığı konuşmada Her sağlıklı vatandaşın bir engelli adayı olduğunu belirterek, "Engeller sevgiyle birlikte aşılır. Bizde boş zamanlarımızda Engelsiz Yaşam Merkezi'ne gelerek 4 güzel değerimizin mutlu günlerinde yanlarında olmak istedik. Tüm engelli kardeşlerimiz ve evlatlarımız da bizim için ayrı bir değere sahip. Nice mutlu yıllara." ifadelerini kullandı.

Trafik kazası sonrası yürüme engelli olan Erol Çeribaş, ilk defa böyle mutluluk yaşadığını belirterek, "Ömrümüzde görmediğimiz değeri veren ve bize olan yakınlığından dolayı Belediye Başkanımız Ömer Tarhan'a teşekkür ediyoruz. Bizim gibi engelli kardeşlerimiz için yaptığı hizmetleri de takdirle karşılıyoruz. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Ferhat Türkmenoğlu da sürpriz doğum gününden dolayı mutluluk duyduğunu ve 43 yaşına böyle güzel sürprizle girmenin sevincini yaşadığını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Tarhan Emine Küçük Kadirli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title