Haberler

Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı İçli Açıklaması

"Bakan Çelik'le yaptığımız görüşme sonucunda 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak ÖMSS'nin ileri bir tarihe alınması ve 2014 yılının ilk aylarında yeni bir atama yapılmasında anlaştık"

Engelli Konfederasyonu Genel Başkanı Turhan İçli, "Bakan Çelik'le yaptığımız görüşme sonucunda 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak Özürlü ve Memur Seçme Sınavı'nın (ÖMSS) ileri bir tarihe alınması ve 2014 yılının ilk aylarında yeni bir atama yapılmasında anlaştık" ifadesini kullandı.

İçli, yazılı açıklamasında, bugün yaptıkları basın toplantısını hatırlatarak, 2014 yılı engelli memur seçme sınavından önce yeni bir atama yapılması taleplerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e ilettiklerini belirtti.

İçli, "Bakan Çelik'le yaptığımız görüşme sonucunda, 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak ÖMSS'nin ileri bir tarihe alınması ve 2014 yılının ilk aylarında yeni bir atama yapılmasında anlaştık. Bakan, bürokratlarına bu yönde ÖSYM ile görüşülmesi hususunda talimat verdi" ifadesine yer verdi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Turhan İçli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

sabri akpınarsabriakpinar19@gmail.com:

sınav tarihi neden degiştiriliyor.kaldıki bizler daha önce belirtilen sınava göre kendimizi ayarlıyoruz.anladıgımız kadaarı ile engelli sınavlarının yapılması da kişilerin isteklerine göre oluyor.Buna engelli sınavı degil sadece bence kişilerin istekleri dogrultusundaki nemalanma sınavı diyebilirim.Peki sizler bu sınavın yapılmasını ne zaman istiyorsunuz acaba bizleri nasıl bilgilendireceksiniz.

0
3
yanıtYanıtla
sabri akpınarsabriakpinar19@gmail.com:

sınav tarihinin degiştirilmesi ile yeni atamalar arasındaki konu nedir.neden bu şekil oluştu.Bizler sınav gününe kendimizi ayarlamış idik.Demekki bu sınavlar kişilerin isteklerine göremi yapılıyor.Nedenlerini bana anlatabilirmisiniz.o zaman sizler yönetici olarak sınavları kendiniz ayarlayın.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title