Haberler

Engelli Genç Tramvay Durağında Darbedildi

İzmir'de, engelli bir gencin tramvay istasyonunda tartıştığı kişiler tarafından darbedilmesi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İzmir'de, engelli bir gencin tramvay istasyonunda tartıştığı kişiler tarafından darbedilmesi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Deniz Ulaş Ayvaz, 19 Aralık 2018'de Konak ilçesindeki okulundan evine gitmek için kullandığı tramvay durağında 3 kişinin önce sözlü, ardından ise fiziksel saldırısına uğradı.

Ayvaz'ın darbedildiği anlar ise tramvay istasyonunun güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Görüntülerde, Ayvaz'ın 3 kişi tarafından darbedilerek yere düşürüldüğü görülüyor.

"Dövülmekten ziyade insanların tavrına üzüldüm"

Ayvaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine saldıranları tanımadığını belirterek, "Önce beni yanlarına çağırdılar, ben de gittim. 'Ne gülüyorsun?' dediler. Sonra ellerime, kasıklarıma vurdular. Boynumdan sarılarak tuttular. Kameralara her şey yansıdı. İlk önce kimse bir şey demedi, sonra 2 kişi geldi ve onlara müdahale etti." diye konuştu.

Saldırının ardından yaşadığı olayla ilgili Alsancak Polis Merkezine giderek, kişiler hakkında şikayetçi olduğunu ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu anlatan Ayvaz, şunları söyledi:

"Ben bir engelliyim, yüzde 40 engelli raporum var. Tramvay durağında bir engelli vatandaş olarak darbedildim. Güvenlik müdahale etmedi, izliyordu. Güvenliğin orada olma sebebi o. Dövülmekten ziyade insanların tavrına üzüldüm. Bana saldıranlar da bulunamadı."

Yaşadığı üzücü olayın ardından psikolojisinin bozulduğunu belirten Ayvaz, okuldan eve giderken kullandığı tramvay istasyonuna her gittiğinde aklına yaşadıklarının geldiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Deniz Ulaş İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

BEREN:

Sizin yaptiginiz delikanliliga sigmaz. Adam olan bunu yapmaz. Adam degilmissiniz Allah cezanizi versin.

17
0
yanıtYanıtla
olur:

izmir neyi hakediyorsa onu yaşıyor, o kadar su baskını boşuna değil

2
14
yanıtYanıtla
isim:

mekke de hacıların başına felakette aynen hakkettikleri gibi gerçekleşmişti. burada engelli vatandaşa sataşanlar var. sizin hala düşünceniz nerede o sataşanlar da sizin gibi

yanıt11
yanıt0
adsız:

o güvenlik görevlileri sadece insanları azarlamaktan başka bi şeye yaramıyor erinde bütün gün telefon ve sigara. o gence saldıranlarda İzmirli değil İzmire Türkiye den göç etmiş çomarlar bunlar yüzünden akşam sokakta yürüyemez olduk sürekli sataşma halindeler.

11
3
yanıtYanıtla
VAH VAH:

İzmir de gitgide duyarsızlaşıyor. Hadi yapanlar yeri değil de izleyenler de mi yerli değil. İnsanlıktan çıkıyoruz gitgide.

11
1
yanıtYanıtla
millet:

GAVUR İZMİR DİYE BOŞA DEMEMİŞLER ARILAR

4
7
yanıtYanıtla
.,.,.,.,.,.:

Size dayak nasil atilir gosterirlerde adamina denk gelmemissiniz bu isi yapan cok guzel gencler heryerde var assagilik insan musveddeleri bak birgun bir dayak yersiniz 6 ay adinizi soyleyemezsiniz kalici kekeme olursunuz bosuna bedavaya yaratilmis parazitler asalaklar

8
0
yanıtYanıtla
sedat:

kendi kardeşleri anaları bacıları olsa bak nasl mudahele ediyolar insan zarar göreceğini bilse genede müdahale eder yazklar olsun onlara hele güvenliğe duran tranvayımı koruyomuş bi sorun kedisine bakim ayptr kardeşim bnm vicdansızlar o 3 kişiyi görmek isterim

6
0
yanıtYanıtla
Kozmonot:

İstanbulda olsa denyoluğun merkezi olduğu için derimde. İzmirde olunca izledğimde bunlar kesin İzmirli değil dedim.

5
1
yanıtYanıtla
alkolik:

izmirden güzel haberler bekliyoruz bu konuyla alakalı

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title