Haberler

Emniyetçiler Seymen Oldu, Konser Verdi

Türk Polis Teşkilatının 167.Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Konser büyük ilgi görürken Cumhuriyet meydanını dolduran Kırıkkaleliler unutulmaz bir gece geçirdi.

Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Konser büyük ilgi görürken Cumhuriyet meydanını dolduran Kırıkkaleliler unutulmaz bir gece geçirdi. Kutlama programı kapsamında seymen olan emniyetçiler, renkli görüntülere sahne oldu.Kırıkale emniyetinin konserine Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Turizm il Müdürü Yahya Kemal Er, il müdürleri, polis teşkilatı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kırıkale Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinlik kapsamında düzenlenen gece, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet halk oyunları ekibinin gösterisiyle başladı. Gecede Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği sanatçıları Nazlı Öksüz, Orhan Vural yerel Sanatçı Neşet Abalıoğlu ve ustalar grubu, Kırıkkale halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Düzenlenen konserde başta engelliler olmak üzere vatandaşlar oyunlar oynayıp, müziğe doydu.

Gecede konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, 167 yıldan beri can ve mal güvenliğimizin temsilcisi olan emniyet teşkilatı, canlarını ortaya koyarak tüm vatandaşların güvenliği konusunda 24 sat durmaksızın görev başındadır. Başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere hepsine sonsuz teşekkür ederim dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yahya Kemal Er Kadri Kartal Kırıkkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title