Haberler

Elazığ TSO Üyelerine Kobi Esnaf Kredisi

Yapı Kredi Bankası Elazığ Merkez Şube Müdürü Erol Batçıoğlu, Elazığ TSO Üyelerine önemli bir kredi desteği sunduklarını ifade etti.

10-50 TL arası 24 ay vadeli ve teminat sorunu olanlara Kredi Garanti Fonu kefaletinde piyasa koşullarının altında ve düşük dosya masraflı kredi için 25 Nisan 2012 tarihine kadar Yapı Kredi Bankası Elazığ Merkez Şubesine başvurulması gerekiyor…

Elazığ TSO Meclis Başkanı Nuri Önal'ı makamında ziyaret ederek kredi hakkında bilgiler veren Yapı Kredi Bankası Elazığ Merkez Şube Müdürü Erol Batçıoğlu, Elazığ TSO Üyelerine önemli bir kredi desteği sunduklarını ifade etti.

Batçıoğlu açıklamasında, "Sayın Meclis Başkanımızın geçtiğimiz günlerde ilimiz finans sektörü temsilcilerini davet etmiş olduğu Meclis Toplantısında Oda üyelerine uygun koşullarda kredi kullandırılması ile ilgili olarak Elazığ TSO'nun gayretlerini gördük. Konuyu hemen genel müdürlüğümüze ileterek, görüş alışverişinde bulunduk. Genel müdürlüğümüz Elazığ'da pilot uygulama olarak 10-50 bin TL arası 24 ay vadeli ve kefalet sorunu olanlara da Kredi Garanti Fonu destekleriyle acil ihtiyaç kredisi kullandırılması konusunda Şubemizi yetkilendirdi.

Biz çok ivedi olarak 25 Nisan 2012 tarihine kadar başvuruları alıp bunları hemen değerlendirip Elazığ TSO Üyelerine bu hizmeti sunmak istiyoruz. Bu anlamda gelen talepleri gördükten sonra bu imkanın süresini uzatacağız. Yapı Kredi Bankası Elazığ Şubesi olarak tüm Elazığ TSO Üyelerini bankamızın bu desteğinden yararlanmaya davet ediyorum" dedi.

Elazığ TSO Meclis Başkanı Nuri Önal'da Yapı Kredi Bankası Elazığ Merkez Şube Müdürü Erol Batçıoğlu'na göstermiş olduğu duyarlılık nedeniyle teşekkür ederek, acil nakit ihtiyacı olan üyelerin son derce cazip olan bu desteklerden istifade etmesini istedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yapı Kredi Bankası Elazığ Merkez Nuri Önal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title