Haberler

Elazığ'daki depremin ardından Hazar Gölü'nde oluşan fay kırıkları görüntülendi

Güncelleme:

Elazığ'da dün sabah 09.37'de meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından Hazar Gölü'nde yüzey kırığı izleri görüldüğü öne sürüldü.

Elazığ merkezde, Richter ölçeğine göre, 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Diyarbakır, Malatya ve Şırnak gibi bölge illerinde de hissedildi. Kentte dün de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

YÜZEY KIRIĞI İZLERİ GÖRÜLDÜ

Elazığ'da 09.37'de meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından Hazar Gölü'nde yüzey kırığı izleri görüldüğü öne sürüldü. Cep telefonu kamerası ile çekilen görüntülerde fay kırığının oluşturduğu izler suyun üzerinde görülebiliyor. 24 Ocak'ta Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde de bu izler Karakaya Baraj Gölü üzerinde görüntülenmişti.

6.8'LİK DEPREMDE DE GÖLÜN SU SEVİYESİ YÜKSELMİŞTİ

Hazar Gölü'nde 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından su seviyesinde yükselme görülmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyarbakır Hazar Gölü Elazığ Haberler

500

Yorumlar (7)

Deprem:

İstanbul''da da olacak deprem yakın büyük deprem olacak bu 5 ay içinde büyük deprem olacak hazırlıklı olun yer küre kışın bile çok sıcak yazın daha çok sıcak olacak 5 ay içinde olmasa bile bu sene 2021 de büyük deprem olacak!!!!

1
11
yanıtYanıtla
SMMM:

SEN KAHİN MİSİN?

yanıt5
yanıt1
Cevat:

OK ne yapalım, evlere girmeyelim mi? :(

yanıt0
yanıt0
DLR:

VAHİY Mİ GELDİ??

yanıt0
yanıt0
Yahya:

Sene sonuna doğru yine büyük deprem olacaktır diye.

0
3
yanıtYanıtla
SERKAN:

BİR DOĞAL AFET OLAYINDA TAHMİNİ OLARAK DAHİ SÖYLENEMEYEN BİR KONU ÜZERİNDE İNSANLARI TELAŞA HUZURSUZLUĞA İTEN NET VE BÖYLESİNE KESİN KONUŞARAK PANİĞE KORKUYA KAPILMALARINI SAĞLAMAK HOŞ DEĞİLDİR. BU KONU HAKKINDA DOKTORALARI PROF''LUKLARI OLAN EĞİTİMİNİ ALMIŞ İNSANLAR BİLE SÖYLEYEMEZKEN ''''X'''' KİŞİSİNİN BU DENLİ TOPLUMA AÇIK ULAŞILABİLİR BİR ALANDA BU YORUMUNUN KALMASI ÇOK SAKINCALI OLARAK BULUYORUM.

0
1
yanıtYanıtla
Ad:

burası hazar gölü değil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title