Haberler

Elazığ'daki Cinayet - Zanlı Adliyeye Sevkedildi

Elazığ'da, bir haftalık bebeğinin kaldırıldığı hastanede, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp eşi ile bir kişi yaralayan zanlı adliyeye sevk edildiElazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Harput Kampüsü Kadın Doğum ve Çocuk Acil Servisinde kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk...

Elazığ'da, bir haftalık bebeğinin kaldırıldığı hastanede, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürüp eşi ile bir kişi yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Harput Kampüsü Kadın Doğum ve Çocuk Acil Servisinde kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir'i öldürdüğü öne sürülen Ü.G, emniyetteki ifadesinin ardından Elazığ Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüpheli Ü.G, adliye girişinde basın mensuplarının "Neden vurdunuz, pişman mısınız?" sorusu üzerine, "5 günlük bebeğimi öldürmeye çalışanları vurdum." dedi.

Dün akşam, Tuba Gürgüzel, bir haftalık bebeği rahatsızlanınca tedavi için annesi Zeynep ve kardeşi Faruk Demir ile hastaneye gelmiş, ardından gelen Tuba Gürgüzel'in eşi Ü.G, tartıştığı kayınvalidesine, kayınbiraderine ve eşine silahla ateş etmişti. Saldırıda kayınvalide Zeynep Demir olay yerinde, kayınbirader Faruk Demir ise hastanede hayatını kaybetmişti.

Saldırıda Tuba Gürgüzel ile ziyaret için hastanede bulunan Serdar Çiftçibaşı yaralanmış, kaçan Ü.G. ise polis ekiplerince yakalanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Zeynep Demir Faruk Demir Harput Elazığ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title