Haberler

Elazığ'da Ahıska Türkü çocuklar ata binerek eğlendi

Güncelleme:

Elazığ'da misafir edilen Ahıska Türkü çocuklar, hipodromunda gerçekleştirilen etkinlikte ata binerek eğlenceli vakit geçirdi. Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Elazığ Hipodrom Müdürlüğü, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle bölgeden tahliye edilerek Dışişleri Bakanlığı organizasyonu ve Valilik koordinesinde getirildikleri Elazığ'da, yaklaşık 2 yıldır Aşağıdemirtaş Geçici Konaklama Merkezi'nde aileleri ile misafir edilen Ahıska Türkü çocuklar için etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında hipodromdaki Atla Terapi Merkezinde, uzman eğitmenler eşliğinde Karamel ve Zeytin adındaki atlara binerek eğitim sahasında tur atan çocuklar, ata binmenin mutluluğunu yaşadı. Ayrıca, hipodromda bulunan empati ile geri dönüşüm parkurunda gerçekleştirilen etkinliklere de katılan çocuklar, palyaço gösterisi ve müzik eşliğinde sunulan çeşitli oyunlarla eğlenceli vakit geçirdi.

Elazığ'da misafir edilen Ahıska Türkü çocuklar, hipodromunda gerçekleştirilen etkinlikte ata binerek eğlenceli vakit geçirdi.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Elazığ Hipodrom Müdürlüğü, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle bölgeden tahliye edilerek Dışişleri Bakanlığı organizasyonu ve Valilik koordinesinde getirildikleri Elazığ'da, yaklaşık 2 yıldır Aşağıdemirtaş Geçici Konaklama Merkezi'nde aileleri ile misafir edilen Ahıska Türkü çocuklar için etkinlik düzenledi.

Etkinlik kapsamında hipodromdaki Atla Terapi Merkezinde, uzman eğitmenler eşliğinde Karamel ve Zeytin adındaki atlara binerek eğitim sahasında tur atan çocuklar, ata binmenin mutluluğunu yaşadı.

Ayrıca, hipodromda bulunan empati ile geri dönüşüm parkurunda gerçekleştirilen etkinliklere de katılan çocuklar, palyaço gösterisi ve müzik eşliğinde sunulan çeşitli oyunlarla eğlenceli vakit geçirdi. ???????

Hipodrom Müdürü Mehmet Demirçelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, hipodromların sadece yarışların düzenlendiği bir tesis olmadığını, sosyal yaşam alanları ve çeşitli aktivite imkanlarıyla çocuklara aileleri ile birlikte güzel vakit geçirmeleri için imkan sunduklarını belirtti.

Bu kapsamda kentteki çocukları zaman zaman tesislerinde ağırladıklarını anlatan Demirçelik, bu kez de kentte misafir edilen Ahıska Türkü çocuklara yaşadıkları olumsuzlukları unutturmak için etkinlik düzenlediklerini kaydetti.

Ahıska Türkü Derya Resulova da bindikleri atların sevimli olduğunu aktararak, "Buraya geldiğim için çok mutlu oldum. Ata ilk kez bindim, burada çok eğlendik." dedi.

Hasan Desadıze ise çok güzel bir gün geçirdiğimi ifade ederek, etkinliğin keyifli geçtiğini dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Jokey Kulübü Dışişleri Bakanlığı Hipodrom Ukrayna Misafir Zeytin Elazığ Rusya Hayvanlar Yaşam Güncel Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak?
Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title