Haberler

Elazığ Ak Parti Teşkilatı Sağlık Taraması Başlattı

Güncelleme:

Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları bugün ilk olarak Hicret Mahallesinde start verildi.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Elazığ Ak Parti İl Teşkilatı düzenledikleri mahalle buluşmaları kapsamında genel bir sağlık taraması başlattı.

Halka yönelik olarak gerçekleştirilen Sağlık Taramasında Elazığ Milletvekili Şuay Alpay , Sermin Balık,Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez,Merkez İlçe Başkanı Kadir Nazoğlu,Gençlik Kolları Başkanı Ali Dursuner ve sağlık taramısını gerçekleştiren Hekimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ Ak Parti Teşkilatı olarak yaz sezonunda vekillerin de katılımıyla birlikte mahalle toplantıları tertip etmek istediklerini ifade eden Elazığ Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez," Bugün Hicret Mahallesinde hem mahalle toplantısı yapmayı hem de genel bir sağlık taraması yapmayı düşündük, böylelikle hastaneye gelemeyen yaşlılarımız olsun durumu iyi olmayan insanlarımız olsun bunların sıkıntı ve dertlerini burada dinleyip sağlık ile alakalı problemleri de varsa burada dinlemeyi yeğledik. Bugünde Hicret Mahallesinde bunun ilkini gerçekleştirmeye başladık" diye konuştu.

İl Başkanının düzenlediği mahalle toplantılarından ilkinde olduklarını belirten Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık " bu toplantılarla birlikte inşallah hem bir sağlık taraması yapıp hem de vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz, ilimizdeki çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak" şeklinde konuştu.

Genel bir sağlık taraması yapacaklarını ifade eden Sağlık taraması koordinatörü İl Başkan Vekili Kulak Burun Boğaz Hekimi Opr.Dr.Mücahit Yıldız, "Gereken tedavilerini burada yapacağız ileri tektik gerekirse çalıştığımız hastanelerde onlara yardımcı olacağız.Bizim amacımız ilk olarak burada başladık bundan sonra da diğer mahallelerde bunlara devam etmek ve sağlıkla ilgili bir sıkıntısı olan vatandaşlarımıza yardımcı olmak" diye konuştu.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen vekiller çocuklara oyuncak dağıtarak bir süre sohbet ettiler.Doktorların, vatandaşları gerekli sağlık kontrollerinden geçirerek sağlık taramasını gerçekleştirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sermin Balık Mahir Sönmez Şuay Alpay Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title