Haberler

Ekrem Dumanlı Hakkında Tutuklamaya Yönelik Yakalama Kararı

Güncelleme:

Ekrem Dumanlı hakkında, silahlı terör örgütü kurmak veya yönetmek ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine darbe girişiminde bulunma suçundan yakalama kararı çıkarıldı.

Eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı hakkında, Paralel Devlet Yapılanması'nın "Selam Tevhid" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, "silahlı terör örgütü kurmak veya yönetmek, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek" suçlarından tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

NÖBETÇİ MAHKEMEYE BAŞVURULMUŞTU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ancak 2 aydır ulaşılamayan ve teslim olmayan Ekrem Dumanlı hakkında "silahlı terör örgütü kurmak veya yönetmek, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek" suçlarından tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması istemiyle Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu.

YAKALAMA KARARI ÇIKTI

Nöbetçi İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın talebini yerinde bularak, şüpheli Ekrem Dumanlı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti.

2 AYDIR BULUNAMIYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Paralel Devlet Yapılanması'nın takipsizlikle sonuçlanan "Selam Tevhid" soruşturmasında kumpas kurduğu iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Dumanlı hakkında çıkarılan gözaltı kararı, 18 Eylül'de İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gönderilmişti. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü de bunun üzerine Dumanlı'yı gözaltına almak için çalışma başlatmıştı. Dumanlı, yaklaşık 2 aydır süren aramalara rağmen bulunamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

ADANALI TAMER:

NE OLDU ZIRTOOOOO DUMAN EDERLER ADAMI BOYLE KAC KAC KACMAK SIZIN GENINIZDE VAR DIGERERI GIBI HICRET EDIN KAFANIZA GORE TAKILIN KORKAKLAR KACAR YIGIT OAN CARPISIR AMA NERDE O YÜREK SENDE .

17
29
yanıtYanıtla
TarıkMobil-IOS:

Pes! Ama etme bulma dünyası. Elbet sıra akp ye de gelecek

32
12
yanıtYanıtla
vatandasMobil-IOS:

tayyip secimi kazaninca kaldi yerden devam ediyor zaten onada o yakisir. allaha havale ediyorum tayyipi ve onun zihniyetindeki yezidleri.

23
7
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

TABAN IBADET ORTASI TICARET ÜSTÜDE IHANET KACIN KACIN KORKLAR SONRADA HICRET ETTIK DERSINIZ TABANA CÜNKÜ SAF INSANLAR ONLARYA.

7
20
yanıtYanıtla
vatandasMobil-IOS:

allah yardimciniz olsun zalimin zulmü varsa garibinde allahi var biz sizleri iyi biliyoruz allah ta bu hizmetide cemaatide cok iyi biliyor!!!

20
6
yanıtYanıtla
bişe Mobil-ANDROID:

Ee suçsuz insanlar tutuklanıp yıllarca zindanlarda yatırılır itibarsizlastirirken sesini cikarmayanlar.buna alkış tutup iftira atanlar.etme bulma dunyasi bu.hic ağlamayın. eğerki sizde sucsuzsaniz ilahi adalete inaniyorsaniz .ki (inandığınızi sanmam.cunku inansaniz onca iftira ve düzmece belgelerle insanların hayatıyla oynamazdiniz)birgün sizde aklanirsiniz ve bunu yasatanlar aynısını yaşar. rahat olun.sizinde dediğiniz gibi adalete inanın.

0
26
yanıtYanıtla
...Erbaa...Mobil-ANDROID:

akp ye oy verenin akli yok..net bilgi..

16
10
yanıtYanıtla
hafiz 54:

DUMANINI CIKARACAK ''UZUN ADAM'' ININDEN DISARI CIKMA

11
13
yanıtYanıtla
Hidayet karaca:

Ozgur Basin susmayacak.

11
11
yanıtYanıtla
Ertan:

Adalet partisi ismiyle yola çıkanlara gerçekten yazıklar olsun hiçbirşey yokken suç uydurup birilerini hapse tıkmaya çalışmak ve buna göz yummak bu partiye oy atmak vicdansızlıktır.

13
8
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title