Haberler

Edirne'de Şiddetli Yağış Etkili Oldu

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yağış uyarısının ardından Edirne'de sabah saatlerinden itibaren sağanak etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar kapalı alanlara sığınarak korunmaya çalıştı. Hava sıcaklığının 13 derece olduğu kentte yağışın yarına kadar yer yer etkili olması bekleniyor.

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yağış uyarısının ardından Edirne'de sabah saatlerinden itibaren sağanak etkili oldu.

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bu sabah saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli için şiddetli yağış uyarısında bulundu. Uyarının ardından Edirne'de sabah saatlerinden itibaren sağanak etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar kapalı alanlara sığınarak korunmaya çalıştı. Bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Hava sıcaklığının 13 derece olduğu kentte yağışın yarına kadar yer yer etkili olması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Edirne Hava Durumu Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title