Haberler

Durakta Öldürülen Genç Kadın Osmaniye'de Toprağa Verildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün meydana gelen pompalı tüfekli saldırıda hayatını kaybeden iki kadından biri olan Hürrem Babaoğlan, memleketi Osmaniye'nin Kazmaca köyünde toprağa verildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün meydana gelen pompalı tüfekli saldırıda hayatını kaybeden iki kadından biri olan Hürrem Babaoğlan, memleketi Osmaniye'nin Kazmaca köyünde toprağa verildi. Genç kızın babası, kızının tehdit olayında şahit olduğu için öldürüldüğünü iddia etti.

Dün, Manavgat ilçesinde otobüs durağında arkadaşı Şule Seçil Tengir (37) ile servis beklerken Mutlu Polat (30) tarafından öldürülen Hürrem Babaoğlan (33), memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Genç kızın babası Namık Mehmet Babaoğlan (65), kızının arkadaşı olan Şule Seçil Tengir'in erkek arkadaşı tarafından sürekli tehdit edildiğini, bu nedenle savcılığa suç duyurusunda bulunarak kızı Hürrem'i şahit olarak yazdırdığını ve bu nedenden dolayı öldürüldüğünü ileri sürdü. Babaoğlan, "Bu olay bir hafta öncesine dayanıyor. Şule daha önce kocasından boşanmış. Boşandıktan sonra da Mutlu Polat ile çıkmaya başlamış. Ancak Mutlu'nun evli olduğunu öğrenince ayrılmış. Fakat Mutlu kızın peşini bırakmamış ve birlikte olmak için tehdit etmeye başlamış. Bunun üzerine Şule'de savcılığa şikayette bulunmuş. Benim kızımı da şahit göstermiş. Savcılık da Mutlu'nun ifadesini alıp serbest bırakmış. Daha sonra da 1 hafta boyunca Şule'yi takip etmeye başlamış. Dün de kızım ve Şule her zaman kendilerini işe götüren arkadaşlarının işi çıkınca, servisle gitmek için otobüs durağına gidip, servisi beklemeye başlamış. Bu arada da Mutlu pompalı tüfekle gelmiş. Yanlarında bulunan diğer insanları ayırıp kızıma ve Şule'ye ateş etmiş" dedi.

Babaoğlan, kızının 10 yıldır Antalya'da çalıştığını ve Osmaniye'de ev yaptırdığını, evin yapımı tamamlanınca Osmaniye'ye dönmek istediğini bildirdi. Babaoğlan, "Kızım her gün bizi arardı. En son olaydan bir gün önce annesiyle konuşmuş. Annesi de kızım gel artık demiş. O da anne evin yapımı tamamlansın geleceğim demiş. Ertesi gün de bu olay oldu" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mutlu Polat Manavgat Osmaniye Antalya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title