Haberler

Dünya Starları Köln'e Akın Etti

Sanat, politika, ekonomi, spor, televizyon ve magazin dünyasının 950 önemli ismini bir araya getiren çikolata partisine bu yıl Türk dizilerinin sevilen Alman oyuncusu Wilma Elles, Hollywood yıldızları Carmen Electra, Fransız film yıldızları Alain Delon ve Catherine Deneuve gibi çok sayıda ünlü katıldı.

Sanat, politika, ekonomi, spor, televizyon ve magazin dünyasının 950 önemli ismini bir araya getiren çikolata partisine bu yıl Türk dizilerinin sevilen Alman oyuncusu Wilma Elles, Hollywood yıldızları Carmen Electra, Fransız film yıldızları Alain Delon ve Catherine Deneuve gibi çok sayıda ünlü katıldı. Geceye katılan ünlü konukları Lambertz'in patronu Hermann Bühlbecker tek tek kapıda karşıladı.

Kırmızı halıda poz veren dünyaca ünlü oyuncular ve diğer ünlü konuklar, daha sonra eski dünya güzeli Rosanna Davison, Victoria's Secrets modeli Petra Nemcova, oyuncular Wilma Elles, Carmen Electra, tanınmış topmodeller ve birbirinden güzel genç kızların çikolatadan yapılmış elbiseler giyerek yaptığı defileyi izlediler. Alkolün su gibi aktığı gecede ayrıca ünlü müzik grupları gerek müzikleri gerekse sahne şovları ile geceye katılanları adeta büyüledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Carmen Electra Wilma Elles Hollywood Köln Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title