Haberler

Dün Çin'de bugün ise Kolombiya'da! "Zombi insan" iddiası sosyal medyayı sallıyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Çin'de çekilen bir videoda, metroda seyahat eden genç bir kadının üzerine atladığı erkeğin yüzünü parçaladığı görüntüler yer almıştı. Görüntülerin ardından "Zombi insan" iddiaları sosyal medyayı kasıp kavururken bugün Kolombiya'da çekildiği ifade edilen bir videoda da hastaneye yatırılan genç bir adamın yatağından doğrulduğu ve tuhaf hareketler yaptıktan sonra sağlıkçıların müdahalesiyle yatağına yatırıldığı anlar yer aldı.

Sosyal medya "zombi insan" iddialarıyla çalkalanıyor. Geçtiğimiz günlerde Çin'de bir metroda çekilen videoda, kadın yolcunun bir erkeğin üzerine atlayarak yüzünü parçaladığı görüntüler yer almıştı.

METRODAKİ HAREKETLERİ "ZOMBİ" İNSAN İDDİALARINA NEDEN OLDU

Videodaki kadının darbeleriyle hastanelik olan adamın durumunun iyi olduğu ifade edilirken, genç kadının yerlerdeki garip hareketleri ve saldırganlığı "Zombi insan" iddialarına neden olmuştu.

BİR GÖRÜNTÜ DE KOLOMBİYA'DAN

Çin'i kasıp kavuran iddianın ardından bugün yeni bir görüntü ise Kolombiya'dan geldi. Hastaneye yatırılan genç bir adamın, yatağından doğrularak tuhaf hareketler yaptığı anların yer aldığı videoda, gitgide saldırganlaştığı ifade edilen adama sağlıkçıların sert şekilde müdahale ettikleri görüldü.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Kolombiya Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

özen66:

ıkı kursun sıkın gıtsın

172
10
yanıtYanıtla
Serkan beşyüz:

tik tok içindir tik tok :))

174
5
yanıtYanıtla
senar:

aynen tiktok içindir,

yanıt4
yanıt0
Haci Taştan:

Yine palavraları başladınız kovid çıktığında da yaptığınız haberlerde insanlar çırpınarak oluyordu ama Birtane bile göremedik. Herkesi korku ile asilattiniz. Sonrada aşının 50 bin kişide bile test edilmediği ortaya cikti

88
4
yanıtYanıtla
Muro Ckmk:

Kristall ment diye adlandirilan uyusturucunun , bazilarinda yaptigi bir etkidir .

66
4
yanıtYanıtla
Great Work:

Söylediğin madde uyuşturucu değil uyarıcıdır. Sarhoşluk veya bilinç kaybetme gibi etkisi yoktur. Beyindeki dopamin ve noradrenalin kimyasallarının salınımını aşırı şekilde artırarak, kendini olduğundan daha iyi hissetmeye yol açar.

yanıt4
yanıt13
polat tataroğlu:

Ucuz prodüksiyonlar bunlar :). Çin olan fena sayılmaz.

53
3
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Uyuşturucunun dibine vurmuşlar gayet net görünüyor.

48
2
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Flacca tribi olabilir mi?

46
3
yanıtYanıtla
Refik Bağcı:

Maskeleri takakmı,makarnaları depolamaya başlayalımmı

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title