Haberler

Düğün Günü Eşini 16 Kez Bıçaklayarak Öldüren Sanık, "Kuş Gibi Hafifledim" Demiş

Güncelleme:

Bursa'da kaçırarak evlendiği eşini, düğün sabahı 16 kez bıçaklayarak öldüren ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen damadın arkadaşına söyledikleri kan dondurdu: Kuş gibi hafifledim.

Bursa'da, uyuşturucu bağımlısı adam kaçırarak evlendiği kızı kına gecesinin ardından eşini düğün gününün sabahı 16 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Mahkemede adamın, eşini öldürdükten sonra yanına gittiği arkadaşına, "Kuş gibi hafifledim" dediği belirtildi. Uyuşturucu bağımlısı kocanın, "ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası" istemiyle yargılanmasına, önümüzdeki günlerde başlanacak.

KAÇIRARAK EVLENDİĞİ KADINI DÜĞÜN SABAHI 16 KEZ BIÇAKLADI

Metehan Yurtoğlu, ailesinin evlenmelerine izin vermemesi üzerine kaçırıp resmi nikah kıydığı Güllü Yurtoğlu'nu düğün yapacakları günün sabahı aralarında çıkan tartışma sonucu 16 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetin ardından kaçan Metehan Yurtoğlu, saklandığı tarlada polis tarafından yakalandı.

Düğün Günü Eşini 16 Kez Bıçaklayarak Öldüren Sanık, 'Kuş Gibi Hafifledim' Demiş

YAKALANAN ADAM: BENİ ALDATTIĞINI SÖYLEDİLER

Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Metehan Yurtoğlu, verdiği ifadede, kına gecesine gelen bazı davetlilerden eşinin kendisini aldattığına ilişkin sözler duyduğunu belirtip, "O gece sabaha kadar bu söylentiler yüzünden uyuyamadım. Sabah kendisi ile konuşmak istedim, aramızda tartışma çıktı. Elimde bıçak vardı. Boğuşmaya başladık. Nasıl bıçakladığımı hatırlamıyorum" dedi. Yurtoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DAHA ÖNCE KADINI ORMANDA DÖVÜP AĞACA BAĞLI BIRAKMIŞ

Metehan Yurtoğlu hakkında hazırlanan iddianame, Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Cumhuriyet Savcısı Gökhan Yılmaz tarafından hazırlanan iddianamede, uyuşturucu kullanıcısı olduğu belirtilen Metehan Yurtoğlu'nun, daha önce de eşini döverek gece ormanlık bir alanda ağaca bağlayıp oradan ayrıldığını, genç kadının kurtulduktan sonra devriye gezen jandarma ekiplerinden yardım istediğini, fakat eşinden şikayetçi olmadığını belirtti.

Düğün Günü Eşini 16 Kez Bıçaklayarak Öldüren Sanık, 'Kuş Gibi Hafifledim' Demiş

"BENİ EN FAZLA AĞACA BAĞLI BIRAKIR, ZARAR VERMEZ"

Bu olaydan sonra genç kızın Metehan Yurtoğlu'ndan uzak kalması için bir akrabasının yanına yerleştirildiğinin belirtildiği iddianamede, Güllü Yurtoğlu'nun, yanında kaldığı akrabası olan Dilek Yurtoğlu'na, "Metahan ile 16 yaşından bu yana tanışıyorum. Beni çok seviyor. Ben de onu çok seviyorum. Bana zarar verebilecek biri değil. En fazla bu şekilde bir ağaca bağlar ve bırakır. Bana el kaldırır, ancak kıyamadığı için vuramaz" dediği ifade edildi.

UYUŞTURUCU ALIP KADINI ÖLDÜREN ADAM: KUŞ GİBİ HAFİFLEDİM

İddianamede Metehan Yurtoğlu'nun düğünden bir gece önce düzenlenen kına gecesinde sabaha kadar uyuşturucu aldığını, sabah saatlerinde ise evinde kapıyı kilitleyip Güllü Yurtoğlu'nu öldürdükten sonra bıçağı bırakıp yanına gittiği arkadaşı Bekir Taç'a, "Güllü'yü vurdum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

MAHKEME ERTELENDİ

Bana yardım et" dediği, Taç'ın ise "Neden böyle bir şey yaptın" şeklindeki soruya ise "Abi çok rahatladım. Kuş gibi hafifledim" dediği ortaya çıktı. Metehan Yurtoğlu'nun 'eşini öldürmek' suçundan 'ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası' istemiyle yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsabey 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

remziye:

al bi manyak daha

46
3
yanıtYanıtla
dürbünlü:

selenikli kemelin nesilleri bunlar.

18
24
yanıtYanıtla
Töre varolsun:

Dürbünlü rahat ol 600 yıllık osmanlıyı ingilizler kemali başa koyarak ne kadar soyumuzu bozmaya çalışsalarda başaramadılar 80 yıl anca sürdü bak yeniden diriliş var zaman o ingiliz kemalide onun soyu olan erdemide hak ettikleri yere gömecek biz imanlı türkler le kimse baş edemez benim atam dedem ALLAH ALLAH deyip şehit oldu bu vatan kurtuldu ingiliz kemal rakı hastası alkolik ayaş da kimdir benim atam dedem kuranla hareket eder alkol orda yasak ingilizlerin en büyük başarısı alkolü o kahraman dedelerin soyuna aşıladılar ama yeniden diriliş yaşasın OSMANLI

12
24
yanıtYanıtla
kandırıldınmı:

kesin sen kadir mısıroğlusun, imanlı yada imansız, bu ülkeyi ingilizlerin yunanlıların elinden, atatürkün önderliğiyle, birlik ve beraberlikle kurtulduk, ezanlar atatürkün sayesinde okunuyor, sallama çay oturduğun yerden tıslama

yanıt2
yanıt4
m:

Ya sen suan ingilizlerin kemali dediğin Muhteşem adam sayesinde klavye başında özgürce saçmalayabiliyorsun . nankör yaratık !!!!! Köpek bile ona yemek veren eli ısırmaz be

yanıt1
yanıt1
Keşke Anlasan:

GERIZEKALI

28
3
yanıtYanıtla
Fahri:

Bu hayvanlardan hoşlanan kızlara duyurulur...

30
1
yanıtYanıtla
zeytindalı:

Allah, kötü olan insanlardan şeytan kılığında gezen, insanlardan korusun

26
1
yanıtYanıtla
Sakar Şakir:

Müebbet ne demek bu pici işkenceyle geberene kadar acı cektireceksin at arabasına bağlayıp surukleyeceksin hapisle bu iş olmaz

23
2
yanıtYanıtla
Beyza:

Seni seviyor diye sana herşeyi yapabilme hakkına sahip değil. Kocamdır severde döverde mantığıyla büyütülen toplumda en fazla ağaca bağlar en fazla öldürür hep sevgiden bunlar demi.. yazıklar olsun.

14
7
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title