Haberler

Düğün Dönüşü Feci Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı

Güncelleme:

Sakarya Sapanca'da, düğünden dönen ailenin içerisinde bulunduğu otomobilin midibüsle çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Sapanca'dan Arifiye yönüne giden İsmail Bozkurt (45) yönetimindeki 34 HA 3215 plakalı otomobil, Uzunkum köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Özgür Gür (27) yönetimindeki midibüsle çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan Hanife (44), Veysel (17), Levent ve sürücü İsmail Bozkurt (33) ile midibüste yolcu olarak bulunan Özlem Balta (22), Asuman Çınlar (16), Talha Recep Gündağ (16) ve Kamil Özbey (20) yaralandı.

ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI

Kazada otomobildeki Hanife Bozkurt araç içerisinde sıkıştı. Sıkışan kadın itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa İlkyardım Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

KURTARILAMADI

Araç içinde sıkışan ve ağır yaralı olarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Hanife Bozkurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Bozkurt Özgür Gür Arifiye Sapanca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title