Haberler

Konya'da doktor Ekrem Karakaya'nın öldürüldüğü kliniğin kapısına "Cenazemiz var" yazısı asıldı

Güncelleme:

Konya'da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın görev yaptığı hastanede silahlı saldırıda yaşamını yitirmesinin ardından olayın yaşandığı klinik, kapısına "Cenazemiz var. Hasta bakılmayacaktır" yazısı asılarak, kapalı tutuldu.

Yunak Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay (39), iddiaya göre, 7 Haziran günü kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde anjiyo ameliyatı sonrası yaşamını yitiren annesi Kezban Akçay'ın (58) ölümünden sorumlu tuttuğu kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'yı tabancayla vurarak öldürdü. Akçay ardından, silahın namlusunu başına dayayıp tetiği çekerek intihar etti.

Konya'da doktor Ekrem Karakaya'nın öldürüldüğü kliniğin kapısına 'Cenazemiz var' yazısı asıldı

SAĞLIK ÇALIŞANLARI 2 GÜNLÜK İŞ BIRAKMA EYLEMİ KARARI ALDI

Saldırının ardından sağlık çalışanları 7- 8 Temmuz tarihleri arasında iş bırakma eylemi kararı aldı. Bu nedenle bugün başta saldırının yaşandığı Konya Şehir Hastanesi olmak üzere hastanelerde acil servisler dışında hizmet verilmiyor.

Konya'da doktor Ekrem Karakaya'nın öldürüldüğü kliniğin kapısına 'Cenazemiz var' yazısı asıldı

"CENAZEMİZ VAR" YAZISI

Konya Şehir Hastanesi'nde saldırının gerçekleştiği kardiyoloji kliniğini kapısına, 'Cenazemiz var. Hasta bakılmayacaktır' yazısı asıldı. Kliniğin kapısı da kapalı tutuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şehir Hastanesi Ekrem Karakaya Mehmet Akçay Konya Haberler

500

Yorumlar (61)

özgür:

dün bir avukatta müvekili tarafından öldürüldü. bütün adliyeler kapattı mı . veya yaralanan ölen bir yığın polis var . iş mi bırakıyorlar. bence bu artık şımarıklığa döndü. hemen iş bırakma . diğer hastası olanların suçu ne.

390
187
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

BİR BOŞ KURU KAFALI DAHA

yanıt8
yanıt16
Onder Yildiz:

Görevi bırakan doktorlar ve personel uzaklaştırmali ve soruşturma açılmalı.Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin,bir sürü suratsız, yaptığı işten bunalmış insan dolu.

326
189
yanıtYanıtla
by nokta :

öcalana özgürlük isteyen tabipler birliği 2 gün grev kararı aldı bizim millet bakanı yuhalıyor. anlamak imkansız 7-8 martta hasta bakmayacaklar gene bakanı yuhalayacaklar. doktor öldü faiili öldü ama tamamda milletin suçu ne bence amaç başka

yanıt41
yanıt29
Kenan Tetik:

Herkes işini hakkıyla yerine getirirse bu tür olaylar yaşanmaz

230
168
yanıtYanıtla
Arslan Şahin:

doktorum ölümü hakettiği düşünmeniz yargısız infaz değil mi

yanıt0
yanıt1
Teo Yüksel:

Öldürülen kişilerin işini hakkıyla yapmadığı kanaatine nasıl vardınız? Belgeniz var mi yoksa iftira mı atıyorsunuz? Neyse ben sizi şikayet edeceğim artık mahkeme önünde kanıtları gösterirsiniz aksi takdirde cezasını çekersiniz.

yanıt0
yanıt1
Ümit D:

Yav zaten ayın yarısı grevdesiniz. Randevu bulamıyoruz. Bulsak iptal oluyor. Maaşıda almayın o zaman

213
89
yanıtYanıtla
Bayram Çavuş:

DOĞRU SÖYLEDİN KARDEŞİM

yanıt88
yanıt41
Turgut Aydın:

Randevu alamıyorsan dr ne alaka sistemi ve yönetim şeklini eleştirrr

yanıt51
yanıt65
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title