Haberler

Doğuş'tan Şanslı Bir Yıl Dileğiyle

Güncelleme:

İstanbullular yeni yıla "Doğuş Çay" ile girmeye hazırlanıyor.

Doğuş Çay ile 2013 İçin Geri Sayım Zamanı

Beşiktaş Belediyesi tarafından hazırlıklarına günler öncesinden başlanan yılbaşı kutlamaları bu sene de Boğaz'ın incisi Ortaköy'de yapılacak.

Binlerce İstanbullu'nun yepyeni umutlar ile 2013 için geri sayım yapacakları yılbaşı partisinde Doğuş Çay misafirlerin içlerini ısıtacak ikramlarda bulunacak.

İstanbul Beşiktaş Belediyesi'nin geleneksel hale gelen yılbaşı kutlamaları bu sene de 31 Aralık Pazartesi gecesi boğazın incisi Ortaköy'de onbinlerce İstanbullu'yu buluşturacak. Dev bir açık hava partisi konseptinde gecenin erken saatlerinde Number One FM'in DJ performansları ile başlayacak olan kutlamalar; ses ve ışık şovları ile coşkulu bir şekilde devam edecek. Feridun Düzağaç'ın canlı konseri ile hareketlenecek olan gecede Doğuş Çay misafirlerin içlerini ısıtacak sıcacık ikramları ile bu unutulmaz etkinliğe destek verecek. Geleneksel Türk damak tadına uygun kaliteli ve doğal çeşitlerini tüketicilerinin beğenisine sunan Doğuş Çay; yepyeni umutlarla karşılanacak olan 2013 yılı kutlamalarına; karşı konulmaz lezzetiyle eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Doğuş Çay Doğuş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title